iPhone 15 Pro-fingeraftryk kan “ændre farven” på titanium – Apple forklarer hvorfor

iPhone 15 Pro

Det ser ud til, at overgangen til et helt nyt metal ikke har været helt problemfrit. Ifølge Apples supportdokument kan dine fingeraftryk få metallet til at skifte farve.

Heldigvis skulle denne ændring være midlertidig. Ifølge Apple ændrer farven sig kun på grund af olierne i menneskets hud, som er ansvarlige for, at du efterlader fingeraftryk, uanset hvor du går. Ifølge Apple kan du genoprette den originale farve ved at “tørre din iPhone af med en blød, let fugtig, fnugfri klud”.

Problemet påvirker kun metalbåndet omkring ydersiden af din iPhone, da det er det eneste sted, du kommer i fysisk kontakt med titanium. Selvom jeg nemt kunne komme med nogle kommentarer relateret til den berygtede “du holder den forkert” fra iPhone 4 dage, er der ingen mulighed for, at du helt vil kunne undgå at røre ved metalbåndet uden et etui.

Så det er en god ting, at misfarvningen ikke skulle være permanent. Men det betyder, at nogle mennesker måske skal købe en passende klud, hvis de gerne vil have at deres skinnende nye iPhone fortsat skal se uberørt ud. På den anden side er det måske nemmere bare at finde et flot etui, der dækker titaniumet og holder det fingeraftryksfrit.

Derudover vil det hjælpe med at holde din telefon lidt mere sikker mod skader, for uanset hvor holdbar eller robust iPhone 15 Pro vil være, er den ikke fuldstændig usårlig. Når du bruger omkring 10.000 kr. på en helt ny smartphone, er den sidste ting, du ønsker, en dyr reparation.

Så sørg for at tjekke vores liste over de bedste iPhone covers, og hold dig opdateret på vores top-case-valg til iPhone 15 Pro. På den måde behøver du ikke håndtere grimme fingeraftryk rundt på kanterne af din telefon.

About Anders Buhl 971 Articles
Anders Buhl er manden bag Tech Til Alle. Anders har en baggrund i kommunikation og har derudover tidligere arbejdet med Apple-produkter. Han har en stor interesse inden for mange områder af teknologi og har skrevet om tech og forbrugerelektronik i mange år.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.