iPhone 15-opsætningsfejl bekræftet af Apple – her er, hvordan du løser problemet

iPhone 15 farver

iPhone 15-enheder lander på hylderne i dag, og lader dermed iPhone-ejere opgradere til den nyeste og bedste version af Apples smartphone. Desværre er denne oplevelse ved at blive skæmmet for nogle, hvor Apple bekræfter, at der er en fejl, der kan give problemer med opsætningsprocessen – og efterlader berørte med en telefon, der ikke kan færdiggøre processen.

Du vil vide, om det sker for dig, fordi din iPhone sidder fast i startskærmen – som er Apple-logoet på en sort baggrund. Det lyder som om, at denne fejl er relateret til iOS 17, hvor Apple bekræfter, at iPhone 15 og iPhone 15 Pro-enheder, der kører den nye software, kan blive påvirket. Det kan dog også påvirke enhver, der opsætter en ældre enhed og forsøger at overføre data fra en iPhone, der allerede kører iOS 17.

Heldigvis er der en måde at løse problemet på. Ifølge Apple skal du sætte enheden i DFU-tilstand og gendanne den ved hjælp af en computer.

Måde at gøre det er meget enklere, end det lyder. Det første trin at forbinde din iPhone til en pc eller Mac med et kabel – USB-C eller Lightning afhængigt af hvilken iPhone du har. Derfra skal du trykke på og holde lydstyrke ned og sideknapperne nede. Hold disse knapper nede, indtil iPhone genstarter.

Skærmen viser derefter et billede af en bærbar computer og et kabel, som er dit hint om at tilslutte telefonen, hvis du ikke allerede har gjort det. Når din telefon er tilsluttet, vil den være synlig i Finder (MacOS) eller iTunes (Windows) – med mulighed for at gendanne eller opdatere. Hvis du trykker på Gendan, nulstilles telefonen.

Når din telefon er blevet nulstillet, kan du genstarte opsætningsprocessen. iPhone 15-ejere kan opleve, at dette inkluderer en ekstra softwareopdatering, som du ikke fik før, som burde have rettet opdaterings-fejlen.

Ældre modeller har ikke fået denne rettelse endnu, og Apples råd er at overføre dine data ved hjælp af en iCloud Backup i stedet. Du får mulighed for at overføre dine data under opsætningsprocessen, og sørg for at trykke på indstillingen Fra iCloud Backup.

Når din telefon er sat op og klar til brug, kan du nyde alle de nye funktioner og opgraderinger, der tilbydes.

About Anders Buhl 971 Articles
Anders Buhl er manden bag Tech Til Alle. Anders har en baggrund i kommunikation og har derudover tidligere arbejdet med Apple-produkter. Han har en stor interesse inden for mange områder af teknologi og har skrevet om tech og forbrugerelektronik i mange år.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.