Google Pixel 8a lækket lige før Pixel 8 lanceres

google pixel 8a

Google Pixel 8a forventes ikke at blive lanceret i yderligere otte måneder eller deromkring, men dens første store designlæk er allerede dukket op forud for lanceringen af Google Pixel 8.

Billeder af Pixel 7a‘s påståede efterfølger blev lagt ud af Abhishek Yadav på Twitter (eller X). Det man først lægger mærke til ved det påståede Pixel 8a billede, er at den har meget rundere hjørner end Pixel 7a, noget der ser ud til at passe med Google Pixel 8 og Google Pixel 8 Pros redesign.

Vi kan også se et par kameraer på bagsiden (sandsynligvis hoved- og ultrabrede kameraer som 7a tilbyder), og en mat tekstur på kamerastangen, alt sammen beklædt med en smuk blå farve. Pixel 7a kommer allerede i en “Sea” blå farve, men Pixel 8a’s version ser dybere ud.

Yadav viser os også den mulige Pixel 8a forfra. Ser man ud over grænsefladen, der ligner Pixel-versionen af Android, vi alle kender og elsker, har skærmen de samme uheldige tykke rammer, som Pixel 7a har. Det får telefonen til at se lidt forældet ud, men desværre er det sandsynligvis endnu en gang en konsekvens af, at Google forsøger at holde telefonens omkostninger nede.

Det er svært at bedømme størrelsen på Pixel 8a på disse billeder, men den bliver sandsynligvis 6,1 tommer som Pixel 7a igen. Men med Pixel 8, der angiveligt går fra 6,3 tommer til 6,1 tommer, vil Google måske justere størrelsen for at undgå at forvirre købere eller kannibalisere deres eget salg.

Denne lækage afslører intet af telefonens inventar, men en næsten garanteret funktion til Pixel 8a er et Tensor G3-chipsæt. Dette formodes at blive Googles næste processor, der ifølge rygterne først vil blive introduceret på Pixel 8, og den skulle i det mindste betyde et lille ydelses- og effektivitetsbump for de enheder, der bruger den.

Google Pixel a-serien dukker normalt op til maj på Google I/O, så det er ret lang tid forud at se en tilsyneladende færdigt telefon. Men uden nogen uventede detaljer, måske bortset fra de meget afrundede hjørner, virker det plausibelt, at dette er en meget tidlig prototype af Pixel 8a.

About Anders Buhl 971 Articles
Anders Buhl er manden bag Tech Til Alle. Anders har en baggrund i kommunikation og har derudover tidligere arbejdet med Apple-produkter. Han har en stor interesse inden for mange områder af teknologi og har skrevet om tech og forbrugerelektronik i mange år.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.