WhatsApp er endelig tilgængelig på iPad

WhatsApp

WhatsApp har manglet en indbygget iPad-app i årevis nu, hvilket har tvunget folk til at bruge webversionen, hvis de virkelig havde brug for den på deres tablets. Nu ser det ud til, at en ordentlig version af besked-appen endelig er tilgængelig på Apples tablets.

WhatsApp-watcher WABetaInfo opdagede tilgængeligheden af WhatsApp beta til iPad i denne uge. Mere specifikt er den kompatible betaversion 23.19.1.71.

For at deltage i det skal du tilmelde dig WhatsApp betaprogrammet og downloade appen til din iPhone og iPad. Herfra skal du konfigurere WhatsApp på din iPad ved at besøge funktionen Forbundne enheder på din telefon.

Siden bemærker, at WhatsApp til iPad faktisk giver dig mulighed for at bruge appen uafhængigt af din telefon. iPad-appen synkroniserer også sendte og modtagne beskeder med dine andre enheder. Desværre ser det ud til, at nogle funktioner som live placeringsfunktionalitet og statusopdateringer ikke fungerer som forventet lige nu. Men det er ingen overraskelse at se et par små fejl i en beta-udgivelse.

Ikke en del af betaprogrammet? Så skal du vente en ubestemt tid, før appen modtager en stabil udgivelse. Dette er ikke desto mindre en velkommen lancering, da det giver Apple-brugere et populært alternativ til iMessage på tværs af enheder.

About Anders Buhl 973 Articles
Anders Buhl er manden bag Tech Til Alle. Anders har en baggrund i kommunikation og har derudover tidligere arbejdet med Apple-produkter. Han har en stor interesse inden for mange områder af teknologi og har skrevet om tech og forbrugerelektronik i mange år.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.