Samsung bekræfter August Unpacked-Event

Samsung Galaxy-Unpacked-event

Samsung har bekræftet tidligere leaks og afsløret datoen for deres kommende Unpacked-Event. Virksomheden postede en kodet teaser på Twitter, der viser et mystisk gitter af tegn, inklusive bogstaver, tal og symboler. Det næste billede i indlægget indeholder farvede cirkler. Ved at matche tegnene og cirklerne afsløres datoen for Unpacked-begivenheden på det sidste billede, dvs. 081022 eller 10. august 2022.

Læs også: Bedste Samsung-telefoner lige nu

Hvis du læste tech-nyheder i går, ville du have set tipster Evan Blass ‘lækage af, hvad der lignede en officiel plakat for begivenheden. Den havde et billede af en foldbar telefon og datoen 10. august skrevet på den.

Samsung forventes at annoncere Galaxy Z Fold 4 og Galaxy Z Flip 4 på den nævnte dato. Vi vil sandsynligvis også se Galaxy Watch 5 og Watch 5 Pro afsløret på dagen.

Virksomheden har endnu ikke direkte bekræftet afsløringen den 10. august med en officiel begivenhedsside, men det virker indlysende nu, hvor teaseren er ude.

About Anders Buhl 970 Articles
Anders Buhl er manden bag Tech Til Alle. Anders har en baggrund i kommunikation og har derudover tidligere arbejdet med Apple-produkter. Han har en stor interesse inden for mange områder af teknologi og har skrevet om tech og forbrugerelektronik i mange år.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.