OnePlus 10T lanceres officielt i begyndelsen af næste måned

OnePlus udsendte en teaser til OnePlus 10T tidligere i dag, men de har nu gjort tingene officielle ved at annoncere en OnePlus 10T-lanceringsbegivenhed i begyndelsen af næste måned. Det blev gjort på deres officielle forum

Virksomheden afslørede, at den nye smartphone vil debutere den 3. august ved en lanceringsbegivenhed i New York City. Arrangementet starter kl. 16.00, og den medfølgende lanceringsplakat gav os også et kig på, hvad der ser ud til at være bagsiden på den nye telefon.

OnePlus bekræftede også, at OnePlus 10T kommer med Snapdragon 8 Plus Gen 1-processoren. Desuden nævner de, at Oxygen OS 13 vil debutere sammen med smartphonen.

Hvad angår andre specifikationer, menes det, at telefonen også vil modtage en 120Hz FHD+ OLED-skærm, 150W opladningshastigheder og et 50MP/8MP/2MP tredobbelt bagkamerasystem.

Vi bliver dog nødt til at vente til den officielle lanceringsbegivenhed for at finde ud af mere om OnePlus 10T, Oxygen OS 13 og alle andre produkter, som OnePlus måtte have i ærmet til os.

Læs også: Bedste Android-telefoner lige nu

About Anders Buhl 970 Articles
Anders Buhl er manden bag Tech Til Alle. Anders har en baggrund i kommunikation og har derudover tidligere arbejdet med Apple-produkter. Han har en stor interesse inden for mange områder af teknologi og har skrevet om tech og forbrugerelektronik i mange år.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.