Google Wallet lanceres bredt til Android- og Wear OS-enheder

google-wallet

Efter at have annonceret Google Wallet tilbage på Google I/O, kom søgegiganten endelig igennem med deres næste digitale betalingsopdatering.

Appen blev opdaget af 9to5Google, som bemærker, at den kommer som en opdatering til den “gamle” Google Pay-app. Som diskuteret under I/O 2022, søger Google at skifte til en mere “omfattende digital tegnebog.” Google Wallet er designet til ikke kun at gemme dine betalingskort, men også digitale id’er, bilnøgler, transitkort, hotelnøgler, koncertbilletter og meget mere.

Læs mere: Bedste Android-telefoner lige nu

Opdateringen viser dine digitale betalingskort i en karrusel øverst for nem visning. Generelt info, som en person måtte have, vises under. Du vil også være i stand til at trykke på “Tilføj til tegnebog”, som vil give dig forskellige betalingsmuligheder fra transitkort til gavekort og mere.

Der er også et kort, der hjælper dig med at konfigurere Gmail-integration, så Google Wallet automatisk kan tilføje kort, der er knyttet til din e-mail.

Det er også værd at bemærke, at Google Pay stadig vil være den service, der får dig igennem dine transaktioner. Denne nye Wallet-opdatering vil tjene som en måde for folk at slippe af med deres “fysiske tegnebog”. At samle alle dine betalingsmuligheder, id’er og kort på ét sted er, hvad Google søger at levere og i sidste ende udvide.

Google Wallet udrulles som en eksisterende opdatering til det gamle Google Pay. Versionen er dog endnu ikke kommet bredt ud via Play Butik, men du kan evt. hente den via APK Mirror.

About Anders Buhl 971 Articles
Anders Buhl er manden bag Tech Til Alle. Anders har en baggrund i kommunikation og har derudover tidligere arbejdet med Apple-produkter. Han har en stor interesse inden for mange områder af teknologi og har skrevet om tech og forbrugerelektronik i mange år.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.