Samsung Galaxy Z Fold 4 og Z Flip 4 er lige blevet teased i officiel video

Samsung Galaxy Z Flip 4

Samsung ser ud til at tease Galaxy Z Fold 4 og Galaxy Z Flip 4 i en ny trailer til deres kommende lanceringsbegivenhed. De giver os et hurtigt kig på, hvad der højst sandsynligt er virksomhedens to nye foldbare-telefoner, selvom de er indhyllet i mørke.

Denne trailer promoverer Galaxy Unpacked Event den 10. august, hvor vi forventer at se Samsungs to seneste foldbare telefoner, plus måske også Galaxy Watch 5 og Galaxy Buds Pro 2. Selvom der ikke er tegn på et nyt ur eller buds i klippet, og de to enheder, der vises, ikke er navngivet, vil du genkende formerne på de mystiske enheder i videoen, hvis du har set Galaxy Z Flip 3 og Galaxy Z Fold 3, der blev lanceret sidste år.

Det er svært at se nogen forskel på, hvad vi antager, er Galaxy Z Fold 4 og Galaxy Z Fold 3, som vi allerede kender, men det er heller ikke så underligt, da rygterne ikke peger på nogen store eksterne ændringer i år, ud over et forbedret hængsel. Vi kan se telefonen foldet i en ret vinkel, og den ser ud til at bruge en USB-C-port, men det er ikke overraskende, da begge disse var på Z Fold 3.

I mellemtiden kan man se Galaxy Z Flip 4 med to bagkameraer ligesom på Galaxy Z Flip 3. Billedteksten, der nævner “to capture life”, er der måske bare for at påpege kameraerne, men forhåbentlig vil det også betyde en form for fotoopgradering, selvom ingen har været specifikt rygtet indtil nu.

Den vigtigste detalje, vi kigger efter på Galaxy Z Flip 4, er den efter sigende større ydre skærm. Dette, sammen med det rygtede større batteri, er to store opgraderinger, som Flip 4 har brug for for at leve op til sit potentiale, men det er desværre ikke ting, man kan se i denne svagt oplyste trailer.

About Anders Buhl 970 Articles
Anders Buhl er manden bag Tech Til Alle. Anders har en baggrund i kommunikation og har derudover tidligere arbejdet med Apple-produkter. Han har en stor interesse inden for mange områder af teknologi og har skrevet om tech og forbrugerelektronik i mange år.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.