Samsung Galaxy Z Fold 4-specifikationer lækket lige før Unpacked-begivenheden

Samsung Galaxy Z Fold 4
Kilde: Smartprix/OnLeaks

Samsung Galaxy Z Fold 4 lanceres i morgen, men vi har allerede en meget god idé om, hvad vi kan forvente af denne foldbare flagskibstelefon til Samsung Unpacked-begivenheden. Og det er takket være en Amazon-produktside, der siden er blevet fjernet.

Som rapporteret af GSMArena, viste en Amazon Holland-produktside meget officielle detaljer om Galaxy Z Fold 4, inklusive design, dimensioner, skærmstørrelser, multitasking-funktioner og S Pen-cover.

Lad os starte med Galaxy Z Fold 4’s størrelse. Amazon-siden viste et foto med flere dimensioner, hvor den foldbare måler 155,1 x 67,1 x 15,8mm, når den er foldet (130,1 mm bred, når den er udfoldet). Det er kortere end Galaxy Z Fold 3, hvilket giver mening, da frontdisplayet formodes at være bredere end sidste års model.

Kilde: Amazon Holland

Endnu vigtigere er den anførte vægt på Z Fold 4 263 gram. Det er en kærkommen reduktion fra Galaxy Z Fold 3. Så det ser ud til, at Z Fold 4 skulle være en smule nemmere at bære.

Frontskærmen til Galaxy Z Fold 4 er angivet som 6,2 tommer, hvilket er det samme som sidste år, men billedformatet er 23,1:9 (lidt bredere end Z Fold 3), og hovedskærmen på 7,6 tommer er 21,6 :18. Begge skærme har angiveligt en opdateringshastighed på 120Hz.

Kilde: Amazon Holland

Så hvad kan du gøre med den 7,6-tommer skærm? Den fjernede Amazon-side viser to vinduer, der kører side om side sammen med en proceslinje langs bunden af skærmen. Dette lader dig formentlig skifte mellem alle dine åbne apps. Der var en proceslinje på Galaxy Z Fold 3, men den var ikke aktiveret som standard.

Andre Galaxy Z Fold 4-rygter peger på et opgraderet kamerasystem med et 50 MP hovedkamera, mere holdbart design og en hurtigere Snapdragon 8 Plus Gen 1-chip.

Bedste Samsung Galaxy Buds 2-tilbud

About Anders Buhl 984 Articles
Anders Buhl er manden bag Tech Til Alle. Anders har en baggrund i kommunikation og har derudover tidligere arbejdet med Apple-produkter. Han har en stor interesse inden for mange områder af teknologi og har skrevet om tech og forbrugerelektronik i mange år.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.