Google TV får tilsyneladende et væld af nye funktioner

Google TV

Googles Android TV er muligvis en af de bedste smart-tv-platforme derude, men den har ikke modtaget nogen nye større funktioner i de sidste par år. Ja, Google introducerede en betydelig UI-opgradering i form af Google TV, men det er primært en kosmetisk ændring og tilføjer ikke mange nye muligheder til den underliggende Android TV-platform. Men hvis man skal tro på en ny rapport, har Google store opdateringer i vente til Android TV og Google TV-enheder.

Læs også: Bedste Android-telefoner lige nu

Ifølge Protocol planlægger Google at integrere Android TV tæt med Wear OS. Dette vil i sidste ende muliggøre interaktive videotræning på dine tv, og med muligheden for at se ens puls og andre fitnessstatistikker i realtid på tv-skærmen. Google vil angiveligt udrulle disse funktioner engang næste år, ifølge slides fra en lukket-partnerbegivenhed, som virksomheden afholdt for nylig.

I 2024 planlægger Google tilsyneladende bedre at kombinere Android TV-platformen med deres smarte home-produkter. Integrationen skulle give brugerne smarte hjemmestyringer på deres Google TV og Android TV-enheder, såsom at se feedet fra deres sikkerhedskamera uden at afbryde oplevelsen.

Opdateringer på vej til Android TV og Google TV i år

Andre opdateringer, der kan komme senere i år, kunne muliggøre nyere trådløse lydoplevelser. Ifølge rapporten arbejder Google i øjeblikket på en funktion, der gør Google Nest-højttalere til trådløse højttalere til Android TV og Google TV-enheder. Virksomheden ønsker også angiveligt at bringe denne funktion til tredjeparts lydhardware. Udover dette siges Google at arbejde på at tilføje Fast Pair til sine Pixel Buds, så de nemt kan oprette forbindelse trådløst til Android TV-enheder.

For at gøre plads til alle disse opdateringer anbefaler Google, at enhedspartnere understøtter Bluetooth 5.0 på Android TV og Google TV-enheder, der kører Android 13. Virksomheden opfordrer også partnere til at levere mindst 16 GB intern lagerplads til apps og systemopdateringer. De fleste Android TV-enheder på markedet begrænser intern lagerplads til 8 GB, inklusive Chromecast med Google TV. Dette gør det udfordrende at downloade nye opdateringer og apps uden at skulle fjerne installerede apps.

About Anders Buhl 970 Articles
Anders Buhl er manden bag Tech Til Alle. Anders har en baggrund i kommunikation og har derudover tidligere arbejdet med Apple-produkter. Han har en stor interesse inden for mange områder af teknologi og har skrevet om tech og forbrugerelektronik i mange år.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.