Samsung Unpacked kort: Galaxy Z Fold 4, Galaxy Z Flip 4, Galaxy Watch 5 og Buds 2 Pro

Samsung Galaxy Z Flip 4

Samsung Unpacked har bragt et væld af nye produkter på markedet. Samsung har afsløret Galaxy Z Fold 4 og Galaxy Z Flip 4, plus Galaxy Watch 5, Galaxy Watch 5 Pro og den nye Galaxy Buds 2 Pro. Det er en del at fordøje.

Galaxy Z Fold 4 stjal showet med dens nye multitasking-funktioner, bedre skærm og slankere rammer. Galaxy Z Flip 4 ser i mellemtiden ud til at fortsætte sin forgængers arv ved at tilbyde en unik clamshell-formfaktor med flere anvendelsesmuligheder for Flex-tilstand og et større batteri.

Galaxy Watch 5 og Watch 5 Pro fokuserer på holdbarhed og forlænget batterilevetid sammen med nye sundhedsfunktioner, mens Galaxy Buds 2 Pro går i hi-fidelity med 24-bit support.

Samsung Unpacked enheder annonceret

Samsung Galaxy Z Fold 4: Den nye Galaxy Z Fold 4 lover et slankere og lettere design, et bredere frontdisplay og mere kraftfuldt 50 MP kamera. Og den nye proceslinje gør det nemmere at multitaske.

Samsung Galaxy Z Flip 4: Samsungs mere prisvenlige flip-telefon har den nyeste Snapdragon 8 Plus Gen 1-chip sammen med et hårdere coverskærm og kraftigere batteri. Og der er flere anvendelsesmuligheder for Flex-tilstand, uanset om du scroller gennem Instagram eller tager billeder.

Samsung Galaxy Watch 5 og Galaxy Watch 5 Pro: Galaxy Watch 5-serien får en ny temperatursensor og nogle andre velkomne opgraderinger, men Watch 5 Pro kom ud af ingenting. Den skulle være ekstra holdbarhed og tilbyde lang batterilevetid.

Samsung Galaxy Buds 2 Pro: De nye Galaxy Buds tilbyder 24-bit lydunderstøttelse, forbedret støjreduktion og et mindre design, der skulle gøre dem mere behagelige at have på.

About Anders Buhl 970 Articles
Anders Buhl er manden bag Tech Til Alle. Anders har en baggrund i kommunikation og har derudover tidligere arbejdet med Apple-produkter. Han har en stor interesse inden for mange områder af teknologi og har skrevet om tech og forbrugerelektronik i mange år.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.