Samsung Galaxy Z Fold 4 og Z Flip 4 officielle-lignende billeder er netop lækket

Kilde: Evan Blass/ 91 Mobiles

Et nyt parti af officielt lignende gengivelser til Samsung Galaxy Z Fold 4 og Samsung Galaxy Z Flip 4 er blevet udgivet af Evan Blass til 91Mobiles. Og de giver os det bedste kig på de kommende foldbare telefoner indtil videre.

Hvis du forventer en revolution inden for designet, vil du blive skuffet, da udseendet på dem begge er velkendte, hvis du allerede har set de nuværende Galaxy Z Fold 3 og Galaxy Z Flip 3, men man kan dog se et par forbedringer uden på.

For eksempel ser hængslet ud til at være meget mindre fremtrædende på Z Fold 4, når det er foldet, sammenlignet med Z Fold 3.

Kilde: Evan Blass/ 91 Mobiles

Det ser ud til, at det vil gøre telefonen en del mindre, hvilket gør den nemmere at have i tasker og lommer.

Med Z Flip kan du næsten se, at det ydre display er lidt større sammenlignet med Z Flip 3. Det burde være praktisk i forhold til at holde øje med dine notifikationer uden at skulle åbne telefonen.

Kilde: Evan Blass/ 91 Mobiles

Blass’ gengivelser viser alle de rygtede farver telefonerne. Galaxy Z Fold 4 i sort, hvid/guld og mørkeblå, og Galaxy Z Flip 4 i pink guld, sort, lyseblå og lilla. Den sidste nuance ser ud til at være den samme Bora Purple, som netop blev annonceret til Galaxy S22.

Andre rygter omkring disse to foldbare, som ikke kan ses på disse gengivelser, er også vigtige. For eksempel siges begge telefoner at bruge Snapdragon 8 Plus Gen 1-chippen, hvilket ville give dem noget af den bedste ydeevne du kan få på en Android-telefon i år. I mellemtiden har de seneste prisrygter sagt, at Galaxy Z Fold 4 ikke vil få en prisstigning, men Galaxy Z Flip 4 kan koste lidt mere end sidste år.

Samsung har annonceret en Galaxy Unpacked-begivenhed den 10. august, og deres seneste trailer gør ikke meget for at skjule det faktum, at Galaxy Z Fold 4 og Z Flip 4 er på vej. Det er dog ikke alt, vi forventer at se. Rygterne om Galaxy Watch 5 og Galaxy Buds Pro 2 er også blevet varmere, så hvis du vil være sikker på at have de seneste opdateringer omkring Samsung, sørg for at følge med her på siden.

About Anders Buhl 970 Articles
Anders Buhl er manden bag Tech Til Alle. Anders har en baggrund i kommunikation og har derudover tidligere arbejdet med Apple-produkter. Han har en stor interesse inden for mange områder af teknologi og har skrevet om tech og forbrugerelektronik i mange år.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.