Apple bekræfter, at iMessages grønne bobler vil blive med overgangen til RCS-beskeder

iMessage

I går chokerede Apple teknologiverdenen ved endelig at love at omfavne Rich Communication Standards (RCS) meddelelsesstandarden næste år efter en langvarig kamp med Google. Dette havde i mange år virket som en fjern mulighed., da administrerende direktør Tim Cook engang sagde til en journalist at “køb din mor en iPhone“, hvis beskeder på tværs af platforme var et problem.

Men mens den (formodentlig tøvende) accept af RCS-beskeder vil slippe af med nogle af de praktiske problemer med at sende sms’er fra Android til iOS og omvendt, vil æstetikken tilsyneladende forblive den samme.

Apple har bekræftet over for 9to5Google, at selvom RCS vil bringe en lang række funktioner i iMessage-stil til tekster mellem Android og iOS (tænk på kvitteringer, indtastningsindikatorer og højkvalitetsmedier), vil iPhone-til-iPhone-beskeder fortsat være blå, mens beskeder fra Android-enheder vil være grønne.

Det skyldes tilsyneladende, at Apple klart vil markere, hvad de mener er den bedste og mest sikre måde for folk at kommunikere på: fra en iPhone til en anden via iMessages.

About Anders Buhl 970 Articles
Anders Buhl er manden bag Tech Til Alle. Anders har en baggrund i kommunikation og har derudover tidligere arbejdet med Apple-produkter. Han har en stor interesse inden for mange områder af teknologi og har skrevet om tech og forbrugerelektronik i mange år.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.