Samsung Galaxy Buds 3 Pro kommer til næste år

Galaxy Buds 3 Pro

Siden lanceringen af deres første generation i 2021, har Samsungs Galaxy Buds Pro-serie været nogle af de bedste trådløse øretelefoner, du kan købe.

Men efter anden generation sidste år, valgte Samsung ikke at opdatere dem i 2023, men leverede kun mellemklasse varianten Galaxy Buds FE, som ikke leverer den samme lydkvalitet, som man er vant til.

Gode nyheder for dem, der søger lydkvalitet på højeste niveau. Ifølge SamMobiles kilder vil Samsung udgive deres Galaxy Buds 3 Pro næste år. Siden er ret tydelig omkring, at de ikke ved præcis hvornår, men spekulerer i, at øretelefonerne kan lanceres sammen med Galaxy Z Fold 6 og Z Flip 6. Hvis Samsung følger sin seneste tidsplan for foldbare udgivelser, ville det betyde et nyt flagskibssæt af trådløs øretelefoner næste august.

Siden er lige så meget i tvivl, når det kommer til hvilke funktioner Galaxy Buds 3 Pro vil komme med. I det mindste ville vi forvente forbedringer af lydkvalitet, aktiv støjreduktion (ANC) og batterilevetid, da det er, hvad de fleste øretelefoner og hovedtelefoner bringer mellem hver model. Med to år mellem de to kan dette være et større spring, end du også ville få fra en årlig opgradering.

Ud over det, og rent spekulation, er det også muligt, at Samsung planlægger at tilføje nogle sundhedsfunktioner ligesom de rygtede planer hos Apple. Dette ville ikke nødvendigvis kræve yderligere hardware. En nylig Google-undersøgelse viste, at du kan måle puls via ANC-mikrofoner.

Forhåbentlig vil Samsung beholde den samme pris denne gang – eller i det mindste komme med nok nye ting til at retfærdiggøre endnu en øgning. Vi finder ud af det på et tidspunkt næste år, forudsat at SamMobiles kilder er rigtige.

About Anders Buhl 971 Articles
Anders Buhl er manden bag Tech Til Alle. Anders har en baggrund i kommunikation og har derudover tidligere arbejdet med Apple-produkter. Han har en stor interesse inden for mange områder af teknologi og har skrevet om tech og forbrugerelektronik i mange år.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.