Bedste iPhones i 2021: Hvilken iPhone skal du vælge?

De bedste iPhones giver dig nogle af de bedste oplevelser, du kan få med en smartphone, og lige nu er bedre end sædvanligt at få sig én. Bortset fra den lilla iPhone 12-model, der blev tilgængelig tidligere i foråret, er det usandsynligt, at vi kan se nogen nye smartphones fra Apple indtil efterårets frigivelse af iPhone 13. Køber du en ny iPhone nu, bliver den ikke forældet forholdsvis hurtigt efter den er taget ud af æsken, noget der ikke altid gælder for Android-telefoner.

Og den iPhone, du vælger at købe, vil helt sikkert være en af de bedste iPhones, der nogensinde er udgivet, uanset hvilken model der passer til dig. Så imponerende var iPhone 12-modellerne fra sidste efterår, og med iPhone SE som en del af mængden har du muligheder i enhver prisklasse og størrelse. Der er mere end et par af Apples telefoner, der er blandt de bedste smartphones på markedet.

Læs også: iOS 15 understøttede iPhones, udgivelsesdato, nye iPhone-funktioner
Læs også: De bedste kameratelefoner i 2021

Her er vores anbefalinger og placeringer for de bedste iPhones, der er tilgængelige lige nu.

Hvilke er de bedste iPhones?

Baseret på vores test er iPhone 12 Pro Max næsten perfekt. Vi har puttet den i spidsen på vores liste over de bedste iPhones takket være dens store, fordybende skærm og imponerende kameraopsætning. Andre topfunktioner som den kraftfulde A14 Bionic-processor og 5G-forbindelse findes også i de tre andre modeller i iPhone 12-serien.

Derfor er også iPhone 12 Pro og iPhone 12 værd at overveje, især da de koster mindre end iPhone 12 Pro Max. Og hvis du kan lide kompakte telefoner, kan du ikke gå galt med iPhone 12 mini, som nu er den mindste iPhone, Apple har til salg på hylderne.

Du har mange muligheder nu, hvis du ikke vil bruge mere end omkring 5000 kr. på din næste iPhone. Apple har nemlig sænket prisen på iPhone 11. Før iPhone 12 kom sammen, var det den bedste iPhone for de fleste mennesker, og det er stadig et fremragende valg selv et år efter udgivelsen. IPhone XR er også billig, men enhver, der ønsker den billigste iPhone, vil sandsynligvis gå efter iPhone SE, især hvis de foretrækker telefoner, der er små og lette at have i en lomme.

De bedste iPhones, du kan købe lige nu

1. iPhone 13 Pro Max

Der er ingen over iPhone 13 Pro Max. Det er den bedste iPhone, Apple tilbyder i øjeblikket, og en næsten perfekt enhed. Vælg et område, og iPhone 13 Pro Max dominerer vil sandsynligvis være i top. Telefonen tilføjer et adaptivt display, der automatisk kan skalere sin opdateringshastighed fra 10Hz til 120Hz afhængigt af hvilken opgave du udfører. Det, kombineret med et større batteri og en effektiv 15 Bionic-processor, hjælper iPhone 13 Pro Max til at holde mere end 12 timer i vores batteritest.

Disse funktioner er alle imponerende, men det virkelig gode ved iPhone 13 Pro Max er kameraerne. Opsætningen er den samme som før, med tre baglinser, men Apple har nu større sensorer, der dermed lukker mere lys ind, hvor ultravidvinkelskyderen er særlig god til at vise farver og detaljer fra mørke områder af billeder. Teleobjektivet er også bedre, da iPhone 13 Pro Max nu understøtter en 3x optisk zoom.

Man skal lede ret længe for at finde fejl i denne telefon, og de omhandler for det meste om ting, vi ville ønske, at Apple ville have tilføjet som fx Touch ID. Men de iPhone 13 Pro Max-funktioner, der er der, imponerer og bekræfter Apples plads som den brancheførende telefonproducent.

 • Klassens bedste kamera
 • Fremragende batterilevetid
 • Lysere skærm med dynamisk opdateringshastighed
 • Overlegen ydeevne
 • Kunne bruge hurtigere opladning
 • Intet Touch ID

Læs vores fulde anmeldelse af iPhone 13 Pro Max.

2. iPhone 13

Den bedste iPhone for de fleste mennesker vil være iPhone 13, som balancerer en mere overkommelig pris med nogle fantastiske funktioner. Ved at fravælge den dyrere Pro-model, får du ikke de hurtigt opdaterende skærme, men der er rigelig med gode funktioner, der vil gøre iPhone 13 en super opgradering i forhold til tidligere iPhones.

En af de bedste ting ved denne nye model er dens lagerplads – Apple inkluderer endelig 128 GB i basismodellen, så du behøver ikke nødvendigvis at gå op til næste lagerniveau bare for at få plads til alt på din telefon. A15-processoren – den samme som findes i iPhone 13 Pro-modellerne – fortsætter med at sætte standarden for mobil-processorer, og overgår alle Android-konkurrenterne.

Som med enhver iPhone 13-model er det kameraerne, der virkelig imponerer. iPhone 13 har stadig to linser bagpå, men de er nu større, hvilket skulle forbedre fotografering i svagt lys. Derudover inkluderer Apple en række beregningsdrevne funktioner som fx filmisk-tilstand, der automatisk kan skifte fokus, når du optager video. Der er et imponerende udvalg af funktioner i en telefon, der kan fås til en overkommelig pris.

 • Fantastiske kameraer
 • Fremragende ydeevne
 • Lysere display
 • Mangler 120Hz skærm
 • Langsommere opladning end konkurrenterne

Læs vores fulde anmeldelse af iPhone 13.

3. iPhone 13 Pro

iPhone 13 Pro er har alle de fantastiske funktioner, som iPhone 13 Pro Max har, bare lidt mindre og lidt billigere. I modsætning til tidligere år, hvor den større Pro Max var den klare overlegne telefon, er der ikke meget, der adskiller de to iPhone 13 Pro-modeller. Så du kan frit vælge den størrelse, du foretrækker, og for mange vil det være 6,1-tommer Pro-muligheden.

Du får ligeledes en dynamisk opdaterende skærm, der findes på iPhone 13 Pro Max. Ligesom sin større søskende har iPhone 13 Pro også et større batteri – hvor stort har Apple ikke sagt, men det giver mere end 11,5 timers batterilevetid i vores test. iPhone 13 Pro Max’s kameraforbedringer finder du også hos iPhone 13 Pro, inklusiv kraftfulde softwarefunktioner som filmisk tilstand.

Få iPhone 13 Pro, hvis du vil have de bedste funktioner, Apple tilbyder i en smartphone, men i en mere slank udgave end den massive iPhone 13 Pro Max-model.

 • Lækker og lys 120Hz skærm
 • Fantastiske kameraer
 • Væsentligt forbedret batterilevetid over iPhone 12 Pro
 • Hurtig opladning begrænset til 20W
 • Intet Touch ID

Læs vores fulde anmeldelse af iPhone 13 Pro.

4. iPhone 12 mini

Hvis du leder efter en kompakt iPhone, skal du ikke lede længere end iPhone 12 mini. Det er den mindste telefon, Apple laver – mindre end iPhone SE – men den sparer ikke på funktionerne. Du får den samme A14-processor, der findes i de andre iPhone 12-modeller, og de bageste kameraer på iPhone 12 mini er lige så imponerende som dem, der findes på den større iPhone 12.

Ligesom resten af iPhone 12-serien tilbyder iPhone 12 mini 5G-forbindelse. Det inkluderer mmWave 5G, hvilket er særligt imponerende taget i betragtning af antallet af antenner, som Apple har måtte passe ind i sådan en kompakt telefon. Og mini har den mest attraktive pris af alle ny iPhones, der starter ved kun omkring 5000 kr. Samlet set er iPhone 12 mini en af de bedste iPhones til dato, fordi dens design er så forfriskende. Og tilføjelsen af en lilla mulighed til de originale fem farver giver dig endnu en måde at få en iPhone, der matcher din helt egen smag.

 • Perfekt til små telefonelskere
 • Gode dobbelt kameraer
 • Rimelig startpris
 • Kun 64 GB lagerplads som standard
 • Korteste batterilevetid af alle iPhone 12-modeller

Læs mere om prisen hos computersalg her.

5. iPhone 12

Billede kredit: The Verge

IPhone 12 har mange af de bedste aspekter fra iPhone 12 Pro, men for færre penge – modellen starter ved omkring 2000 kr. mindre end Apples Pro-telefonen. Men du går ikke på specielt mange kompromiser for at få denne iPhone til en rigtig god pris.

Når alt kommer til alt har iPhone 12 den samme A14 Bionic-processor og omfattende 5G-forbindelse som den dyrere Pro-model. Du får kun to bagkameraer på iPhone 12, men de fungerer bedre end nogensinde takket være software forbedringer, som Apple har foretaget. En ny 7-element linse på hovedkameraet kombineret med en større blænde end før betyder bedre fotos i svagt lys og skarpere billeder generelt.

LCD-skærmen, som Apple anvendte på iPhone 12s forgænger, er væk, og erstattet med en OLED-skærm, der tilbyder de samme 6,1 tommer som før. Du er stadig begrænset til 64 GB lagerplads i basismodellen, og der er ingen oplader inkluderet med telefonen, men ellers er dette en fantastisk tilføjelse til iPhone-serien.

 • Attraktivt nyt design
 • Imponerende kameraer
 • Omfattende 5G-dækning
 • Kun 64 GB lagerplads i basismodellen
 • Ingen oplader medfølger

Læs mere om prisen hos computersalg her.

6. iPhone 11

IPhone 11 er ikke længere det nye barn i klassen, da den nu er erstattet af Apples iPhone 12-modeller. Men den er stadig tilgængelig, og den er billigere, end det nogensinde har været. En god pris kombineret med det faktum, at A13 Bionic-processoren stadig er stærkere end de fleste Android-telefoner, gør dette til et rigtig godt køb selv et år efter iPhone 11s debut.

Ligesom med iPhone 12 får du ikke en dedikeret teleobjektiv, da iPhone 11 har en 12 MP vidvinkel og ultra vidvinkelskydere. Men den er i stand til lave de samme kameraeffekter som resten af iPhone 11-familien, inklusiv portrætbilleder, ultra vidvinkel selfies og Night Mode for bedre fotos i svagt lys. Du kan også forvente mere end 11 timers batterilevetid fra iPhone 11. Dog bliver du selv nødt til at købe en hurtigoplader.

 • Overkommelig pris
 • God batterilevetid
 • Hurtig A13-processor
 • 64 GB lagerplads i basismodel
 • Ingen hurtigoplader medfølger

Læs mere om prisen hos computersalg her.

7. iPhone SE 2020

iPhone SE var i sin tid en stor succes. Derfor har Apple også 4 år efter bragt denne lille kompakte prisvenlige telefon tilbage i en opdateret version. IPhone SE 2020 er lidt større end før med en 4,7-tommer skærm og en form som iPhone 8, men prisen er holdt lavt, hvilket vil appellere til iPhone-fans på udkig efter det bedste tilbud.

Det er ikke kun prisen, der gør iPhone SE så tiltalende. Telefonen kører på den samme A13-processor, som du finder på iPhone 11, så iPhone SE forbliver en top telefon i årevis fremover, når det kommer til ydeevne, især da regelmæssige iOS-opdateringer tilføjer nye funktioner. Du får kun et bagkamera med denne telefon, men det er til gengæld godt, da det er forstærket af A13’s Neural Engine, der forbedrer dine fotos med beregningsfotografering.

Den har ikke det bedste batteri blandt de forskellige iPhones. Vi ville også ønske, at kameraet understøttede Apples Nattilstand til bedre fotografering i svagt lys. Men hvis du vil have top-ydeevne i en telefon, der passer komfortabelt i den ene hånd, så er iPhone SE lige dig.

 • Overkommelig pris
 • Top A13 processor
 • Kompakt design
 • Ingen nattilstand på kameraet
 • Store rammer

Læs mere om prisen hos computersalg her.

8. iPhone XR

Hvis iPhone SEs lille skærm ikke lige er dig, kan du stadig få en iPhone med en stor skærm og til en lav pris. IPhone XR kan nu fås til en god pris, og mens telefonen nu er mere end to år gammel, er den stadig en mulighed for folk, der ikke har noget imod at ofre et par funktioner for en billigere telefon. Du kan faktisk argumentere for, at iPhone XR er bedre værdi end iPhone SE.

XR har en LCD-skærm, ikke OLED-skærmen, der findes i nyere iPhones, og du bliver nødt til at klare dig med et enkelt bag kamera, mens iPhone 11 og iPhone 12 af samme størrelse har to linser. Men for mange brugere vil det ikke være væsentlige ofre, især set i lyset af hvad du får til gengæld.

Selvom de nyere iPhone-modeller har en hurtigere processor, så holder A12 Bionic, der driver iPhone XR stadig fint. IPhone XR har også udmærket batterilevetid – på niveau med iPhone 11 og kun lidt efter iPhone 11 Pro Max. Og hvis du værdsætter design, vil du sætte pris på de mange farver, som iPhone XR kommer i. IPhone XR er ikke særlig kompakt, men den leverer en god balance mellem pris og ydeevne.

 • Lang batterilevetid
 • God pris
 • LCD-skærmen er stor og lys
 • Ingen 2x optisk zoom
 • Større rammer end nyere iPhones

Læs mere om prisen hos computersalg her.

Læs også: iPhone 13 farver – alle de nye muligheder

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.