Bedste vejr apps i 2024

bedste vejr apps

De bedste vejr apps er vigtige apps på din Android-enhed eller iPhone, nu hvor vi lever i en verden, der er påvirket af klimaændringer. Vejrforholdene kan ændre sig hurtigt i disse dage, og når du står over for skybrud, ekstreme temperaturer eller kommende vinterstorme, kan en solid vejr-app forberede dig mod til alt, hvad der kommer, uanset om det er vejrudsigten for i dag eller den kommende uge.

Hver vejrapp giver temperaturer og en grundlæggende prognose – selv standardapps, der allerede er på din iPhone eller Android-enhed. De bedste vejr apps skiller sig ud ved at give dig mere. Det kan omfatte alt fra utroligt detaljerede prognoser på hyperlokalt plan, radarbilleder, advarsler om voldsomt vejr og endda information om luftkvalitet. Du kan endda spore månens faser i nogle apps eller finde ud af vejrudsigten på kommende rejsedestinationer.

Det er derfor, du kan være interesseret i at tjekke nogle af de muligheder, der er derude, da de bedste vejr apps kan redde dig fra mere end blot at blive fanget uden en paraply. Her er vores favoritter.

De bedste vejr apps, du kan downloade i dag

1. Carrot Weather (Android, iOS: Gratis)

Carrot Weather har længe været eksklusivt til iOS, og kunne ikke fås til Android. iOS-brugere nyder stadig godt af funktioner som at kunne tilføje en Carrot Weather-widget til deres låseskærme samt understøttelse af Live Activities i iOS 16.1. Men periodiske opdateringer tilføjer andre funktioner og bonusser til premium-abonnenter, såsom tidevandsdata. Vi kan især godt lide en opdatering, der viser op til fem vejrudsigter for forskellige lokationer på Carrot Weather’s placeringsskærm.

App’en henter data fra Dark Sky for at give aktuelle, timelige og 7-dages prognoser lavet med sarkastisk humor for at afbøde selv de mest dystre udsigter. Infografik sætter nyttige oplysninger i hurtig rækkevidde med mere detaljerede meteorologiske data tilgængelige, når du trykker og stryger. Du kan endda konfigurere Carrots sans for humor til at være venlig, snerpet eller morderisk, med evnen til at bestemme, hvor politisk de AI genererede vittigheder skal være.

Carrot Weather tilbyder forskellige abonnementsniveauer, hvis du ikke er tilfreds med det grundlæggende i den gratis app.

Download Carrot Weather: AndroidiOS

2. The Weather Channel (Android; iOS: Gratis)

Den gratis, annonceunderstøttede version af Weather Channel-appen er tilgængelig på Android og iOS. TWC-appen giver dig et væld af meteorologiske data såsom temperatur, vind og sigtbarhed på time- eller daglig basis, med en udvidet 10-dages vejrudsigt tilgængelig. Interaktive kort kan vise de seneste Doppler-radardata for at vise nedbør og vejrbegivenheder og alarmer om alvorligt vejr.

The Weather Channel inkluderer også sociale delingsfunktioner, så brugere kan uploade billeder, tweets, videoer og fotos. Et Premium Pro-niveau fjerner annoncer og låser op for funktioner som 15-minutters prognoser og 72-timers radarinformation.

Download The Weather Channel: AndroidiOS

3. Clime: Vejrradar (Android; iOS: Gratis)

Nu kendt som Clime, tidligere kendt som NOAA Radar Pro, fortsætter appen med at skille sig ud fra mængden med realtidsradar leveret direkte til din telefon, der viser dig skiftende vejrforhold omkring dig. iOS-brugere kan nu også drage fordel af låseskærmswidgets fra appen.

Du får standard 24-timers og 7-dages vejrudsigter med alarmer for alvorligt vejr inkluderet. Men grunden til at vælge Clime er satellitvejrbillederne, der giver dig det fulde billede af nedbør, temperatur og andre vejrdetaljer.

Et premium-abonnement låser op for de bedste funktioner på Clime, inklusive alarmer om alvorligt vejr for alle gemte steder, trackere til storm, lyn og naturbrande og et temperaturkort. Abonnenter slipper også for annoncer.

Download Clime: Vejrradar: AndroidiOS

4. 1Weather (Android, iOS: Gratis)

1Weather har alle de funktioner, du kan forvente af en af de bedste vejr apps, inklusive en 10-dages vejrudsigt, live radarkort, advarsler om alvorligt vejr og meget mere. Men den udnytter også virkelig widgets, så den kan være synlig på din telefons startskærm, uanset om du bruger Android eller iOS.

Vi kan også godt lide 1Weathers minut-for-minut- og timeprognoser for temperatur og regn. Fordi disse prognoser strækker sig i op til 48 timer, kan du virkelig bruge appen til at planlægge fremad.

Appen er en gratis download, og et månedligt abonnement fjerner annoncer, mens det aktiverer andre funktioner som 10 dages daglige prognoser, et AQI-kort og mere.

Download 1Weather: Android, iOS

5. WeatherBug (Android, iOS: Gratis)

Hvis der er en udviklende vejrsituation, du vil spore, kan WeatherBug hjælpe dig. Den gratis download tilbyder ikke kun Doppler-radar, men kan give stormudsigter ved hjælp af en forbedret sporing. Andre funktioner omfatter lyn-advarsler, luftkvalitetsoplysninger og pollentaldata oven i den sædvanlige række af vejrinformationer.

Da den får data fra vejrtjenester, satellitter og sporingsstationer, kan WeatherBug levere hyperlokale realtidsforhold med aktuelle, timelige og 10-dages prognoser. Med et abonnement kan du fjerne annoncer fra appen. En gratis 24-timers prøveperiode giver dig mulighed for at prøve den betalte version.

Bemærk, at appen kun er opført som WeatherBug i iOS App Store. (iOS-brugere kan også tilføje WeatherBug-widgets til deres låseskærm, hvis de kører iOS 16.) I Googles Play Butik går appen under navnet Weather by WeatherBug.

Download WeatherBug: AndroidiOS

6. IQAir AirVisual (Android, iOS: Gratis)

I en tid med stigende forurening bliver det vigtigere at kende kvaliteten af den luft, du indånder, end at vide, om det kommer til at regne. Vi kan godt lide IQAir AirVisual-appen for den iøjnefaldende måde, den præsenterer vitale data om luftkvalitet på, uanset hvor du er i verden.

Appen lover detaljerede oplysninger om forurenende stoffer og luftkvalitetsindekset for mere end 10.000 steder i mere end 100 lande. Du kan vælge mellem kort til visning af luftkvalitet – enten et farvekodet 2D-kort eller en Google Earth-lignende 3D-version. AirVisual fungerer også i 7-dages vejrudsigter, så du kan planlægge dine udendørsaktiviteter på forhånd for at sikre, at du går ud i sund luft. Og hvis du har en af iQAirs luftkvalitetsmonitorer i dit hjem, kan du synkronisere dem med appen for også at få en mobilaflæsning af din indendørs luftkvalitet.

Download IQAir AirVisual: AndroidiOS

7. Weather on the Way (iOS: Gratis)

Navnet på appen ser ud til at skifte mellem Weather on the Way og bare on the Way, men det grundlæggende princip forbliver det samme: vejret kan ændre sig dramatisk på en biltur, så at have disse oplysninger på din telefon kan hjælpe din rejse til at være sikker en.

Download Weather on the Way gratis, og du får navigationsfunktioner kombineret med alarmer om alvorligt vejr, så du kan vide, om du kan forvente regn, sne eller andre potentielt farlige forhold under din køretur fra punkt A til punkt B.

Den gratis version fungerer fint, men Weather on the Way er en endnu bedre app, når du forpligter dig til et Pro-abonnement. Pro-brugere får mere sofistikerede funktioner som forslag til alternative ruter, vejsyn og udvidede data om forhold som nedbør og vindhastighed. Pro-brugere får også muligheden for at køre Weather on the Way på CarPlay-skærme, hvilket gør det mere sikkert.

Download Weather On the Way: iOS

8. Windy (Android, iOS: Gratis)

Nogle gange er den bedste måde at forstå vejret omkring dig på at se det visualiseret på din telefonskærm. Det er, hvad Windy tilbyder med detaljerede kort, der lader dig se vejrudsigten udfolde sig foran dig.

Windy udmærker sig selvfølgelig ved vindmønstre, men appen har mere end 40 tilgængelige kort, der viser temperatur, luftfugtighed og mere. Du har også satellit- og Doppler-info lige ved hånden, plus en storm-sporingsfunktion.

Windy tilbyder en imponerende mængde funktioner i den gratis udgave, men et årligt abonnement giver dig hyppigere prognoseopdateringer.

Download Windy: AndroidiOS

9. Yahoo Vejret (Android, iOS: Gratis)

Den smukke Yahoo vejr-app kan prale af en smuk grænseflade, der er både informativ og slående. Appen viser billeder af din placering med matchende tidspunkt på dagen og vejrforhold, med mulighed for at se detaljerede fem-dages prognoser samt interaktive radar-, varme- og satellitkort. Opdateringer har bragt Android-appen på linje med iOS-designet for en samlet oplevelse på tværs af begge platforme.

Andre apps giver flere detaljer og funktioner, men dens rene, kortfattede præsentation gør det til en eminent brugervenlig hverdagsapp, kun skæmmet af en ret stor annonce, mens du swiper op for at komme til den detaljerede vejrudsigt.

Download Yahoo Vejret: AndroidiOS

10. AccuWeather (Android, iOS: Gratis)

AccuWeather er appen, du skal hente for at få hyperlokale prognoser, der hjælper dig med at få de oplysninger, du har brug for. Appens daglige prognoser har alt fra regnsandsynlighed til luftkvalitet, vind, skydækning og UV-indeks. Live radar lader dig spore storme, sne, is og temperaturændringer.

Detaljeorienterede brugere vil sætte pris på AccuWeathers MinuteCast og dens nedbørsopdateringer minut for minut. En WinterCast-funktion giver dig et overblik over sandsynligheden for snefald, og en opdatering har tilføjet et isprognosekort.

AccuWeather er gratis at downloade, men der er nu flere betalte niveauer.

Download AccuWeather: AndroidiOS

Sådan vælger vi de bedste vejrapps

Når vi undersøger de bedste vejr-apps, leder vi efter funktioner, der giver det ekstra, i forhold til hvad standardapps på iPhone-telefonen og Android-enheder tilbyder. Disse omfatter udvidede prognoser, radar, lokationssporing, advarsler og andre indsamlede vejrdata. Vi forsøger at præsentere en bred vifte af muligheder, så du kan vælge den app, der passer bedst til dine behov.

Vi baserer primært vores valg på kundeanmeldelser, selvom vi prøver nogle af de gratis funktioner, der er tilgængelige på de forskellige vejrapps.

Vi foretrækker at fremhæve apps, der fungerer på både Android og iOS, selvom vi i nogle tilfælde vil inkludere platformspecifikke anbefalinger.

About Anders Buhl 973 Articles
Anders Buhl er manden bag Tech Til Alle. Anders har en baggrund i kommunikation og har derudover tidligere arbejdet med Apple-produkter. Han har en stor interesse inden for mange områder af teknologi og har skrevet om tech og forbrugerelektronik i mange år.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.