Guide til de bedste kalenderapps i 2024

bedste kalenderapps til Android og iOS

Når vi nu snart er på vej en i et nyt år, er en af de bedste kalenderapps til din mobilenhed værd at gøre en del af din rutine i de næste 12 måneder og derefter. Med en god kalender-app kan du holde styr på kommende aftaler og begivenheder, uanset om de er personlige eller på arbejde. Men du vil opdage, at nogle apps tilbyder endnu mere.

Afhængigt af den app, du downloader, finder du også begivenhedsstyring og sociale funktioner eller meget tilpasselige og letlæselige visningstilstande, som du ikke finder på de indbyggede apps, der følger med din telefon.

Hvis du har svært ved at holde styr på alle de steder, du skal være i dag, eller du bare vil have en anden kalender til at administrere resten af året, kan de bedste kalenderapps til Android og iOS øge din produktivitet og sørge for, at du altid er, hvor du skal være, når du skal være der.

De bedste kalenderapps til Android og iOS

Fantastical (iOS)

Fantastical er en iOS-kalender, der leverer en ren præsentation af begivenheder i daglige, ugentlige og månedlige kalendervisninger, bakket op af virkelig nem påmindelse og begivenhedsstyring. Brugere kan oprette begivenheder gennem en traditionel menubaseret grænseflade eller blot skrive eller indtale en hurtig lydnote, som appen automatisk analyserer til en begivenhed (som brugerne kan justere yderligere).

Appen har nu en samlet grænseflade til iPhone, iPad, Mac og Apple Watch. Endnu vigtigere, Fantastical tilbyder nyttige funktioner til at foreslå møder samt udvidet support til gøremål fra Todoist og Google Tasks. iPhone-brugere vil blive imponeret over understøttelse af mørk tilstand plus en ny lodret fuldskærmsvisning; som du måske forestiller dig, udnytter appen nu iOS 14s evne til at tilføje widgets til startskærmen på din iPhone.

Fantastical tilbyder en gratis 14-dages prøveperiode, før du bliver bedt om at betale et beløb om måneden for kalenderappens premium-funktioner. Et årligt abonnement giver dig mulighed for at spare penge i forhold til at betale på måned basis.

Download Fantastical: iOS

Calendars 5 (iOS)

Readdle’s Calendars 5 er en pæn iOS-app, der gør et fint stykke arbejde med at vise alt, hvad du behøver at vide om din tidsplan, uanset om du er på en iPhone eller en iPad. Den har alle de nødvendige visninger, fra månedlig ned til daglig, og naturlig sprogunderstøttelse betyder, at det er nemt at indtaste nye begivenheder i almindelig tale.

Appen har også solid opgave- og begivenhedsstyring, som nemt synkroniseres med den indbyggede iOS-kalenderapp, påmindelser og Google Kalender for nem begivenhedsimport. Vi kan især godt lide tidslinjevisningen, hvor begivenheder er kategoriseret med ikoner for et godt overblik.

Download Calendars 5: iOS

Google kalender (Android, iOS)

Google kalender-tjenesten er vokset til at blive rygraden i en række kalenderapps, men selve den mobile Google kalender-app er slet ikke dårlig, med en ren og lys grænseflade og en række visninger, såsom traditionelle måneds- og ugevisninger samt mere fokuserede tidsplanvisninger.

Kalender-appen integreres med Gmail for at give dig mulighed for automatisk at oprette begivenheder til fly-, hotel- og restaurantreservationer baseret på dine e-mails og fungerer også i gøremål og påmindelser samt vanedannende mål (hentet fra Googles erhvervelse af Timeful). Det er en funktionsspækket og flot designet kalenderapp, der fungerer fantastisk.

Download Google kalender: AndroidiOS

24me (iOS)

24me er en smart virtuel assistent-app, der hjælper dig med at forstå din hverdag og dine aftaler ved at kombinere kalenderfunktioner, en to-do-liste og notetagning. Kalenderen synkroniseres med en lang række kalendertjenester såsom Google Kalender, iCal, Exchange og Outlook. 24me giver også smarte meddelelser såsom en heads-up-meddelelse til næste dags begivenheder og opgaver, det rigtige tidspunkt at tage af sted til din næste aftale baseret på trafikforhold og vejralarmer.

Stemmestyring gør det nemt at tage noter og lave aftaler, og du kan endda oprette opgaver gennem Amazon Alexa, Siri og Apple Watch. Et premium-abonnement giver ekstra funktioner som flere tilpasningsmuligheder og muligheden for at omdanne e-mails til opgaver.

Download 24me: iOS

Outlook (Android, iOS)

Hvis du ikke har kigget på Outlook på det seneste, kan Microsofts e-mail- og planlægningsapp være et ekstra kig værd. Microsoft integrerede funktioner fra Sunrise Calendar i Outlook, giver sidstnævnte app’s kalender og planlægningsfunktioner nogen ekstra ting.

Ud over dens kraftfulde e-mail-funktioner og MS Office-appintegration, har Outlook på mobilen forbedret dens planlægnings- og begivenhedsfunktioner med nye kalenderapp-tilknytninger til Facebook og Evernote. Du får også begivenhedsvejledninger fra dine foretrukne kortapps og en “Interesse kalender”-funktion, som du kan abonnere på for ting som sportsspil og tv-shows.

Download Outlook: AndroidiOS

DigiCal Kalender (Android)

DigiCal er et fremragende Android-kalenderapp-alternativ, der tilbyder et godt udvalg af funktioner, widgets og kalendervisninger for nemt at give mening om din kommende tidsplan. Dags-, uge-, måneds- og dagsordenvisninger giver dig mulighed for hurtigt at slå kommende begivenheder op, med widgets tilgængelige for at gøre tingene nemme at slå op uden at tænde for appen. De gratis funktioner kan også udvides med køb i appen til interessante kalendere, du kan abonnere på, vejrudsigter og et premium DigiCal+ niveau. DigiCal+ tilføjer ekstra visningstilstande såsom årsvisning, flere widgets og en række tilpasningsfunktioner og temaer. Det fjerner også annoncer.

Download DigiCal Kalender: Android

My Study Life (Android, iOS)

Med mange skoler, der afholder onlinekurser i disse dage, er det en god idé at sikre, at dit klasseskema er blevet digitalt. My Study Life er en app på tværs af platforme, der lader dig administrere din timeplan på tværs af flere enheder – der er web- og Windows-versioner ud over mobilapps til iPhone- og Android-enheder.

Mens klasseskemaer bestemt er en stor del af My Study Life, er det ikke det eneste, du kan administrere med denne app. My Study Life lader dig også gemme noter og eksamener, spore lektier og opgaver og få notifikationer om kommende opgaver. Det bedste af det hele er, at disse oplysninger er tilgængelige på tværs af enhver enhed, da det, du tilføjer fra mobilappen, vil blive synkroniseret gennem skyen til enhver desktopversion af My Study Life, som du bruger.

Opbevaring kan foregå på tværs af My Study Life, da lærere også er i stand til at oprette og dele skemaer sikkert med deres elever.

Download My Study Life: AndroidiOS

Læs også: Bedste vejr apps

About Anders Buhl 970 Articles
Anders Buhl er manden bag Tech Til Alle. Anders har en baggrund i kommunikation og har derudover tidligere arbejdet med Apple-produkter. Han har en stor interesse inden for mange områder af teknologi og har skrevet om tech og forbrugerelektronik i mange år.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.