Samsung Galaxy Z Flip 5 får måske to store skærmopgraderinger

Samsung Galaxy Z Flip 4

Samsung Galaxy Z Flip 5 kan få de store opgraderinger, som Samsungs mindste foldbare har råbt efter i årevis, siger skærmekspert Ross Young i et nyt tweet (kun for abonnenter).

Hvis du ikke selv kan læse tweetet, påstår Young grundlæggende to ting omkring næste generations Z Flip. Den første af dem er, at den ydre skærm vil blive over tre tommer på tværs, meget større end den nuværende 1,9-tommer skærm på Galaxy Z Flip 4.

Z Flip 4’s coverskærm er i øjeblikket kun nyttig til notifikationer og fungerer som fotosøger, da den ikke kan køre hele apps på grund af dens størrelse. En tre-tommer skærm ville sandsynligvis stadig være for lille til korrekt brug som Galaxy Z Fold 4’s coverskærm, men ville åbne op for flere muligheder for brugerne.

Young fortalte dog tidligere i år, at Z Flip 4’s dækskærm ville blive større, noget der ikke skete. Måske skal vi ikke tage dette rygte helt seriøst endnu, da Samsung tydeligvis har ændret mening om at forstørre denne skærm før.

Det andet tip, Young har at tilbyde, er, at Samsung vil introducere et nyt hængseldesign på Galaxy Z Flip 5, noget der ville hjælpe med at få sømmen på tværs af skærmen til at se mindre synlig ud. Folder på foldbare skærme er i øjeblikket uundgåelige på grund af deres design, men alt, der gør sprækken i midten af skærmen mindre ubehagelig, ville være velkommen.

Andre rygter om Galaxy Z Fold 5, der forventes at komme sammen med Z Flip 5, kunne hjælpe os med at lære, hvad der ellers er i vente. Galaxy Z Fold 5 rygtes i øjeblikket at være bygget med lettere materialer og muligvis bruge en bredere folder, der ikke er så dyb som den nuværende Z Fold 4-fold, og derfor ikke er så mærkbar samlet set. Samsung kunne også fokusere på at tilføje forbedrede kameraer til Z Fold 5, som vi også ville elske at se på Z Flip 5, men synes en mindre sandsynlig tilføjelse for den mindre foldbare i betragtning af dens lavere pris.

Ser vi tilbage på tidligere Samsung foldbare lanceringer, skulle vi se de nye Galaxy Z-modeller dukke op omkring slutningen af sommeren eller starten af efteråret i 2023, et år efter Galaxy Z Fold 4 og Z Flip 4 ankom.

About Anders Buhl 970 Articles
Anders Buhl er manden bag Tech Til Alle. Anders har en baggrund i kommunikation og har derudover tidligere arbejdet med Apple-produkter. Han har en stor interesse inden for mange områder af teknologi og har skrevet om tech og forbrugerelektronik i mange år.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.