OnePlus forpligter sig til fire Android-opdateringer til “nogle” af deres 2023-telefoner

OnePlus vil nu tilbyde fire store OS-opdateringer og fem års sikkerhedsrettelser til nogle af deres 2023-telefoner. Mærket bekræftede deres nye løfte ved et arrangement i London, men afslørede ikke, hvilke telefoner der vil være en del af denne nye opdateringspolitik.

Baseret på spekulationer vil fremtidige OnePlus-flagskibstelefoner, der starter med den kommende OnePlus 11, drage fordel af den nye udvidede softwaresupport. OnePlus og Oppo Operating System Produktchef Gary Chen bekræftede, at sikkerhedsopdateringer vil blive udsendt hver anden måned.

Læs også: Anmeldelse af OnePlus Nord 2T

OnePlus-enheder i hoved-serien tilbage til OnePlus 8, får tre OS-opdateringer og fire års sikkerhedsrettelser. Ældre telefoner som OnePlus 7 og den nyere Nord-serie får to OS-opdateringer og tre års sikkerhedsopdateringer, mens OnePlus N-serien får en enkelt OS-opdatering og tre års sikkerhedsrettelser. Samsung er den eneste anden Android-producent, der garanterer op til fire Android-opdateringer til deres nye flagskibe.

About Anders Buhl 984 Articles
Anders Buhl er manden bag Tech Til Alle. Anders har en baggrund i kommunikation og har derudover tidligere arbejdet med Apple-produkter. Han har en stor interesse inden for mange områder af teknologi og har skrevet om tech og forbrugerelektronik i mange år.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.