Apple AirPods Pro 2 vs AirPods 3 vs AirPods 2: Hvilken er bedst til dig?

airpods-pro-2-vs-airpods-2-airpods-3

Apple tilbyder flere forskellige AirPods i deres portefølje. AirPods Pro 2 er de seneste, annonceret i september 2022, og de efterfølger den originale AirPods Pro, der ankom i 2019.

AirPods 3 ankom i oktober 2021, og de er under AirPods Pro 2 med hensyn til pris og funktioner, men over den ældre anden generation AirPod fra begyndelsen af 2019. De originale AirPods er nu helt udgået.

Men hvordan er AirPods Pro 2, AirPods 3 og AirPods 2 sammenlignet med hinanden? Skal du opgradere, hvis du har de gamle AirPods, og hvilke skal du købe, hvis du er på udkig efter et par af Apples ægte trådløse høretelefoner?

Hvad har Apples AirPods-modeller til fælles?

Alle AirPod-modellerne forbindes til din iPhone eller Apple Watch med kun et enkelt tryk, hvilket giver en super enkel opsætning. Når du er tilsluttet, skal du bare vælge AirPods fra den enhed, du bruger, og du er klar til at bruge den. De tilbyder også automatisk skift mellem Apple-enheder.

Der er sensorer til automatisk at styre lydoplevelsen, afspille lyd, så snart AirPods er i dine ører og aktivere mikrofonerne til telefonopkald. Du kan også vælge at bruge én AirPod eller begge til enhver tid.

Alle AirPods-modeller kommer kun i hvid, og de har alle kontrolfunktioner på enheden, selvom AirPods 3 og AirPods Pro 2 har mere avancerede kontroller sammenlignet med standard AirPods og AirPods 2.

Hvad er forskellen mellem Apples AirPods-modeller?

Apple AirPods Pro 2 vs AirPods 3 vs AirPods 2

Som man ville forvente, er der en række forskelle mellem AirPods Pro 2, AirPods 3 og AirPods 2.

Design

 • AirPods 3/AirPods Pro 2: IPX4 vand- og svedafvisende
 • AirPods 2: Ingen IP-klassificering

AirPods Pro 2, AirPods 3 og AirPods 2 har alle forskellige designs, selvom AirPods 2 ser identisk ud med de originale AirPods. Både AirPods 3 og AirPods Pro 2 er IPX4-vand- og svedafvisende og har korte stilke, mens de andre AirPods-modeller ikke er sved- eller vandafvisende og har længere stilke.

Pro 2-modellen kommer med silikoneørespidser i fire størrelser for en bedre pasform – hvilket er den vigtigste forskel mellem dem og AirPods 3.

Læs også: Bedste trådløse høretelefoner

AirPods Pro 2 har også et udluftningssystem i deres design til trykudligning, samt en kraftsensor på frempinden, hvilket giver mulighed for flere kontroller, inklusive volumenkontrol. AirPods 3 har også en kraftsensor, men de har ikke udluftningssystemet, og de tilbyder heller ikke volumenkontrol. Derudover har AirPods Pro 2 to mikrofoner til aktiv støjreduktion.

Kontrolelementer

 • AirPods 3/AirPods Pro 2: Avancerede kontroller på enheden
 • AirPods 2: Grundlæggende kontroller på enheden

På både AirPods 3 og AirPods Pro 2 vil et tryk på stilken tillade brugere at afspille, sætte på pause eller besvare et telefonopkald. To tryk giver brugerne mulighed for at springe fremad, og tre tryk giver brugerne mulighed for at springe tilbage. Ved at stryge op og ned på berøringskontrolsensoren på AirPods Pro 2 kan du også skrue op og ned for lydstyrken.

Et tryk og hold på sensoren vil i mellemtiden skifte mellem aktiv støjreduktion og gennemsigtighedstilstand på AirPods Pro 2, mens den vil lancere Siri på AirPods 3, da kun AirPods Pro 2 tilbyder Aktiv støjreduktion og gennemsigtighedstilstand.

Til reference vil Transparency Mode på AirPods Pro 2 give dig mulighed for samtidig at høre din yndlingssang, såvel som miljøet omkring dig.

På AirPods 2 er de eneste kontroller på enheden i form af dobbelttryk. Brugere kan indstille venstre og højre AirPod til at tilbyde en anden kontrol med et dobbelttryk, men kontrollerne er begrænset til at starte Siri, næste nummer, forrige nummer eller afspil/pause. Når et telefonopkald kommer igennem, vil et dobbelttryk dog besvare opkaldet.

Lyd

 • AirPods Pro 2: Rumlig lyd, adaptiv EQ, aktiv støjreduktion
 • Airpods 3: Rumlig lyd, adaptiv EQ
 • AirPods 2: Ingen støjreduktion

AirPods 3 og AirPods Pro 2 lover en mere fordybende lydoplevelse end AirPods 2 og de gamle AirPods. De har begge Adaptive EQ, som automatisk tuner de lave og mellemste frekvenser af musikken til formen af en persons øre.

En brugerdefineret højdynamisk forstærker er også ombord, og der er en brugerdefineret højttalerdriver designet til at optimere lydkvaliteten og fjerne baggrundsstøj. På AirPods Pro 2 er der en lyddriver med lav forvrængning for mere klarhed og konsistens.

AirPods Pro 2 har også aktiv støjreduktion, som vi nævnte tidligere. To mikrofoner er indbygget i AirPods Pro 2 design, som bruges sammen med avanceret software til at tilpasse sig et individuelt øre og fjerne baggrundsstøj.

AirPods 2 – eller de originale AirPods – har ikke Adaptive EQ, aktiv støjreduktion eller Transparency Mode. De understøtter heller ikke Apples fremragende Spatial Audio-teknologi (rumlig lyd), hvilket AirPods Pro 2 og AirPods 3 gør.

Processor

 • AirPods Pro 2: H2 chip
 • AirPods 3/Airpods 2: H1 chip

AirPods 3 og Apple AirPods 2 kører på en chip kaldet H1 sammenlignet med W1-chippen, der findes i de originale AirPods. AirPods Pro 2 tilbyder dog H2-chippen, som hævdes at levere dobbelt så stor støjreduktion som H1 og længere batterilevetid sammenlignet med den originale AirPods Pro.

H1-chippen hævdes i mellemtiden at tilbyde to gange hurtigere forbindelse mellem aktive enheder end de gamle AirPods, 50 procent mere taletid og 1,5 gange hurtigere forbindelse til telefonopkald. De siges også at levere 30 procent lavere spilforsinkelse.

Siri stemmestyring

 • AirPods 3/AirPods Pro 2/AirPods 2: Siri-kompatibel

Apple AirPods Pro 2, AirPods 3 og Apple AirPods 2 tilbyder “Hey Siri”-kontrol, så brugerne kan foretage et telefonopkald, afspille musik, ændre lydstyrken og bede om vej ved hjælp af deres stemme.

De gamle Apple AirPods understøtter ikke Siri, selvom brugere stadig kan bruge deres iPhone eller Apple Watch til Siri-kontrol.

Trådløs opladningsetui

 • AirPods Pro 2: Trådløs, MagSafe-opladningsetui, U1-chip, højttaler, snor, Oplad med Apple Watch-oplader
 • AirPods 3: Trådløs, MagSafe opladningsetui
 • AirPods 2: Standard etui, trådløst etui fås separat

Apple AirPods Pro 2 og AirPods 3 leveres med et trådløst opladningsetui som standard. Begge etuier er også MagSafe-kompatible.

Apple AirPods 2 havde oprindeligt muligheden for et standardopladningsetui som de originale Apple AirPods, eller et trådløst opladningsetui, men efter lanceringen af den tredje generations model er standardetuiet det, du får. Du kan købe den trådløse opladningsetui separat, men du betaler ekstra.

Det trådløse opladningsetui er Qi-kompatibelt, så du kan oplade dine AirPods på en Qi-oplader uden ledninger. Som vi nævnte, kan det trådløse opladningsetui købes separat, og det er kompatibelt med de gamle Apple AirPods og AirPods 2.

AirPods Pro 2 etuiet kan også oplades ved hjælp af en Apple Watch-oplader. Etuiet kommer også med en højttaler, der gør det nemmere at finde, hvis du mister det gennem Find My, og der er også en lanyard-snor. Derudover har AirPods Pro 2 etuiet et U1-chip indeni, så den vises på Find My-appen separat til AirPods selv.

Taletid

 • AirPods Pro 2: 4,5 timers taletid
 • AirPods 3: 4 timers taletid
 • AirPods Pro: 3,5 timers taletid
 • AirPods 2: 3 timers taletid

AirPods Pro 2 tilbyder 4,5 timers taletid med ANC aktiveret og op til 6 timers lyttetid – eller 5 timer med Spatial Audio og head tracking slået til. Opladningsetuiet tilbyder 30 timers lyttetid, eller 24 timers taletid og fem minutters opladning vil tilbyde en times lyttetid.

AirPods 3 har lignende tal, men lidt reduceret taletid. Der er op til 4 timers taletid og op til 20 timer fra etuiet, men ellers er tallene de samme som AirPods Pro 2.

Apple AirPods 2 tilbyder 3 timers taletid eller 5 timers lyttetid. Opladningsetuiet vil tilbyde op til 24 timers lyttetid eller 18 timers taletid. I mellemtiden vil 15 minutters opladning give dig to timers taletid og tre timers lyttetid.

Konklusion

Skal du opgradere fra de gamle AirPods, og hvis ja, skal du vælge AirPods 2 eller AirPods 3? Hvis du vælger AirPods 2, får du ekstra taletid, Hey Siri-kontrol og hurtigere og mere stabile forbindelser sammenlignet med de originale AirPods. Hvis du vælger AirPods 3, får du endnu mere taletid, et forbedret design, sved- og vandmodstand, Spatial Audio-understøttelse og adaptiv EQ. Vælg AirPods Pro 2, og du får alt ekstraudstyret fra 3. generationsmodellen, plus fremragende aktiv støjreduktion og nogle ekstra funktioner fra opladningsetuiet.

Hvis du er på udkig efter et par af Apples ægte trådløse høretelefoner og ikke er sikker på, hvilke du skal købe: AirPods 2 vil spare dig penge, og de er fremragende, men du går glip af nogle af de fantastiske funktioner, der kommer med AirPods 3 og AirPods Pro 2. AirPods Pro 2 tilbyder støjreduktion og flere tilpasningsmuligheder sammenlignet med AirPods 3, samt flere muligheder med etuiet, selvom der ellers tilbydes mange af de samme funktioner, såsom vandafvisning, Adaptive EQ og rumlig Lyd.

AirPods Pro 2 tilbyder naturligvis mest på papiret – inklusive batteriforbedringer, der er lidt bedre end 3. generationsmodellen, men de er også de dyreste, så du bliver nødt til at overveje hvilke funktioner, du virkelig ønsker, og hvad du er parat til at betale for. Hvis du vil have det gode midt imellem, er AirPods 3 præcis det, mens hvis du vil have det bedste, er AirPods Pro 2 dem, du vil have.

About Anders Buhl 971 Articles
Anders Buhl er manden bag Tech Til Alle. Anders har en baggrund i kommunikation og har derudover tidligere arbejdet med Apple-produkter. Han har en stor interesse inden for mange områder af teknologi og har skrevet om tech og forbrugerelektronik i mange år.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.