Netflix mobilapp får syv nye spil

Netflix

Netflix udvider støt spilporteføljen på deres mobilapp til Android og iOS, og der er syv nye tilføjelser til kataloget. Alle spil på Netflix-appen er gratis at spille og har ingen annoncer eller køb i appen.

Skies of Chaos er en ny version af den klassiske flyvemaskine-genre med farverige billeder og karakterer. Flutter Butterflies er et spil til at vise din kreativitet ved at opdrætte og samle sommerfugle i din tilpassede regnskov.

Stranger Things: Puzzle Tales er den seneste udgivelse i den populære Netflix franchise. Dette er et puslespil RPG-spil, hvor du skiftes til at kæmpe mod fjender og opgradere dine karakterer i processen. Country Friends er en gårdsimulator, der lader dig bygge og administrere frugtbar jord sammen med et stort udvalg af dyr og afgrøder.

Cats & Soup er et spil, der foregår i en fortryllet skov, hvor du får til opgave at hjælpe kattedyr med at skabe de lækreste supper, som de derefter serverer til deres kunder. Der er forskellige racer af katte i spillet og endeløse kombinationer af suppeopskrifter.

Reigns: Three Kingdoms er et swipe-baseret strategispil, der foregår i det kejserlige Kina i de sidste dage af Han-dynastiet. Spillere kan bygge deres hære og gå i kamp med rivaler. Hello Kitty Happiness Parade er et sjovt dansespil, hvor den berømte karakter og hendes venner holde en parade i en fantasiverden.

About Anders Buhl 973 Articles
Anders Buhl er manden bag Tech Til Alle. Anders har en baggrund i kommunikation og har derudover tidligere arbejdet med Apple-produkter. Han har en stor interesse inden for mange områder af teknologi og har skrevet om tech og forbrugerelektronik i mange år.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.