Netflix mobilapp får syv nye spil

bedste ipad spil

Netflix udvider støt spilporteføljen på deres mobilapp til Android og iOS, og der er syv nye tilføjelser til kataloget. Alle spil på Netflix-appen er gratis at spille og har ingen annoncer eller køb i appen.

Skies of Chaos er en ny version af den klassiske flyvemaskine-genre med farverige billeder og karakterer. Flutter Butterflies er et spil til at vise din kreativitet ved at opdrætte og samle sommerfugle i din tilpassede regnskov.

Stranger Things: Puzzle Tales er den seneste udgivelse i den populære Netflix franchise. Dette er et puslespil RPG-spil, hvor du skiftes til at kæmpe mod fjender og opgradere dine karakterer i processen. Country Friends er en gårdsimulator, der lader dig bygge og administrere frugtbar jord sammen med et stort udvalg af dyr og afgrøder.

Cats & Soup er et spil, der foregår i en fortryllet skov, hvor du får til opgave at hjælpe kattedyr med at skabe de lækreste supper, som de derefter serverer til deres kunder. Der er forskellige racer af katte i spillet og endeløse kombinationer af suppeopskrifter.

Reigns: Three Kingdoms er et swipe-baseret strategispil, der foregår i det kejserlige Kina i de sidste dage af Han-dynastiet. Spillere kan bygge deres hære og gå i kamp med rivaler. Hello Kitty Happiness Parade er et sjovt dansespil, hvor den berømte karakter og hendes venner holde en parade i en fantasiverden.

About Anders Buhl 889 Articles
Anders Buhl er manden bag Tech Til Alle. Anders har en baggrund i kommunikation og har derudover tidligere arbejdet med Apple-produkter. Han har en stor passion for teknologi og har skrevet om det i mange år.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.