Netflix vil have dig til at betale ekstra for at dele din konto med andre

netflix

Det er ingen hemmelighed, at Netflix-kontoindehavere deler adgangskoder med familie og venner, der ikke bor i samme husstand. Streamingtjenesten har tilladt kontodeling siden dens begyndelse, men denne praksis er muligvis ved at være slut.

Netflix er ved at formulere en plan, der skal slå ned på adgangskodedeling der foregår uden for husstanden. Dette skal gøres ved at opkræve et ekstra gebyr af brugerne. Rygter om Netflix, der begrænser kontodeling, har svirret rundt i et stykke tid. Det er dog første gang, virksomheden officielt har erkendt, at den gør noget ved det.

“Konti bliver delt mellem husstande – hvilket påvirker vores evne til at investere i godt nyt tv og film til vores medlemmer,” skrev Netflix i en pressemeddelelse.

I de næste par uger vil streamingplatformen lancere og teste to nye funktioner på udvalgte markeder, hvor medlemmer skal betale yderligere 10-20 kr. for at dele deres adgangskoder med folk uden for deres hjem.

De, der abonnerer på Standard- og Premium Netflix-abonnenterne, vil være i stand til at tilføje underkonti for op til to personer, de ikke bor sammen med, som hver får deres egen profil, personlige anbefalinger, logins og adgangskoder.

Medlemmer af Basic-, Standard- og Premium-abonnenterne vil også være i stand til at give folk, der deler deres konti, mulighed for at overføre deres profiloplysninger enten til en ny konto eller en underkonto. På denne måde kan de beholde deres visningshistorik, observationsliste og personlige anbefalinger.

Ind til videre vil Netflix-testen for betalt adgangskodedeling rulle ud for medlemmer i Chile, Costa Rica og Peru. Der siges intet, om virksomheden vil inkorporere de nye funktioner på globalt plan, efter at testene er afsluttet.

Læs også: 10 bedste musik-apps

About Anders Buhl 970 Articles
Anders Buhl er manden bag Tech Til Alle. Anders har en baggrund i kommunikation og har derudover tidligere arbejdet med Apple-produkter. Han har en stor interesse inden for mange områder af teknologi og har skrevet om tech og forbrugerelektronik i mange år.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.