Bedste babyalarm med kamera i 2024: Hvilken skal du vælge?

Hvis du er på udkig efter den bedste babyalarm med kamera, kan du her finde en oversigt over nogle af de bedste videosystemer på markedet lige nu. Udvalget er baseret på anmeldelser og test udført af store teknologimagasiner og hjemmesider samt forbrugerafstemninger og er en oversigt over de enheder, der har fået de bedste scorer og vurderinger. Både Wi-Fi-kameraer samt traditionelle babyalarmer med kamerafunktion er med på listen, da begge typer er populære løsninger til at kunne overvåge babyaktivitet gennem video. Derudover har vi kun medtaget systemer, der er bredt tilgængelige på det danske marked og tilgængelige hos danske forhandlere eller online webshops, der handler med elektronik.

Bedste Babyalarmer lige nu

Google Nest Cam Indoor

Nest Cam Indoor er et af de absolut bedste videokamerasystemer på markedet lige nu, og det bliver et stadig mere populært valg som en Wi-Fi-baseret kameraløsning til at fungere som babyalarm. Nest Cam Indoor har modtaget meget høje vurderinger fra mere end fem store teknologimagasiner og websteder, herunder Trustedreviews, Security.org og Tomsguide.com. Den er blevet kåret som “Editor’s Choice” af det store teknologimagasin Tomsguide.com, og har desuden modtaget 9,2 ud af 10 stjerner fra hjemmesiden security.org og 4 ud af 5 stjerner på den internationale testhjemmeside Trustedreviews.org.

Den har en fantastisk billedkvalitet med sit 1080p fuld HD-opløsningskamera, samt en række meget højteknologiske funktioner såsom ansigtsgenkendelse og muligheden for at opsætte aktivitetszoner, der giver dig automatisk besked, hvis der er bevægelse omkring barnet. Selve kameraet er meget godt og fleksibelt og giver mulighed for 8 gange digital zoom-funktion samt fremragende nattesynstilstand. Den har også tovejskommunikation. Nest Cam Indoor kan være et ideelt valg, hvis du ønsker et system, der kan fungere med din smartphone, da det har en meget intuitiv app og også tillader stemmekommandoer gennem Google Assistant eller Amazon Alexa. De største ulemper er, at de fleste af disse funktioner kræver et abonnement for at bruge, og at mikrofoner og højttalere ikke er særlig kraftige.

 • 1080p Fuld HD kamera med 8x digital zoom
 • Mange fantastiske funktioner
 • Nem at bruge
 • Understøtter Google Assistant og Amazon Alexa
 • Fleste funktioner kræver abonnement
 • Mindre kraftige mikrofoner
 • Kræver stærkt Wi-Fi for at fungere optimalt
 • Høj pris

Arlo Essential Indoor Camera

Arlo-serien af overvågningskameraer er blevet meget populær og er kendt for prisvindende modeller som Arlo Baby ABC100, som blandt andet blev anbefalet af førende amerikanske anmeldelsesmagasiner som Pcmag.com, Business Insider og Independent. Mens Arlo Baby ABC100 er udgået, er den blevet erstattet af Arlo Essential Indoor Camera, som giver mulighed for nem hjemmeovervågning af f.eks. din baby. Arlo Essential Indoor Camera har generelt fået gode anmeldelser fra de professionelle anmeldere, for eksempel har både online magasinerne Digital Trends og Tech Advisor givet enheden 4 ud af 5 stjerner. Den har også modtaget meget gode anmeldelser fra forbrugerne og har en gennemsnitlig score på 4,5 ud af 5 stjerner på bestbuy.com baseret på 207 anmeldelser.

Med sin 1080p HD kameraopløsning giver den dig en fremragende billedkvalitet, og også har et godt nattesyn. Det er også meget veldesignet, let at sætte op og forbindes nemt med for eksempel Alexa eller Google Assistant. Arlo Essential indendørskameraet har en række fantastiske funktioner såsom tovejskommunikation, automatisk genkendelse af bevægelser, muligheden for opsætning af aktivitetszoner og 30 dages skybaseret videolagring. Den skiller især positivt ud ved sin fleksibilitet og konfigurerbarhed i forhold til kun at starte med at optage når den opfanger bestemte typer af bevægelse (fx kæledyr, baby). Den største ulempe er, at næsten alle disse funktioner kræver abonnement på Arlo Secure-tjenesten, som koster mellem 25-115 DKK om måneden.

 • 1080p Full HD kamera
 • Nem at sætte op med smartphone
 • Mange funktioner
 • Meget konfigurerbar
 • Fleste fuktioner kræver abonnement
 • Understøtter ikke Apple Homekit

Motorola Connect MBP855

Motorola Connect MBP855 er en babyalarm i mellemprisklassen med solid kamerafunktionalitet, som har fået positive anmeldelser fra både større testsider og forbrugerafstemninger. I en anmeldelse testede det amerikanske onlinemagasin madeformums.com Motorola Connect MBP855 og gav den en vurdering på 4,2 ud af 5 stjerner, mens den lige nu har en gennemsnitskarakter på 3 ud af 5 stjerner på pricerunner.dk baseret på næsten 500 anmeldelser.

Nogle af de funktioner, der bliver rost af anmelderne, er den store 5 tommer skærm, den høje billedkvalitet af kameraet samt kvaliteten af det infrarøde nattesyn. Den har mange funktioner som zoom, tovejskommunikation, temperaturmåling og indbyggede vuggeviser. Der medfølger også Stargrip stativ, så du nemt kan montere kameraet over fx sengen. Det er nemt at zoome og fjernstyre kameraet direkte fra forældreenheden, og det er desuden også muligt at parre den med op til 4 enheder.

 • Høj billedkvalitet
 • Godt infrarødt nattesyn
 • Mange funktioner
 • Stativ og monteringssæt medfølger
 • Middelmådig lyd
 • Strømkablet afbrydes ofte under flytning
 • Dyr pris

Neonate BC-8000DV

Selvom Neonate mest er kendt for de lydbaserede alarmsystemer, har de for nylig lanceret deres første babyalarm med video kaldet BC-8000DV. Enheden har fået gode anmeldelser i både test og vurderinger fra forbrugere, for eksempel har den fået 85 ud af en 100% score fra det danske teknologisite tech-test.dk. På Google modtog Neonate BC-8000DV også en gennemsnitlig score på 4,4 ud af 5 stjerner fra forbrugere baseret på 136 anmeldelser.

Mens Neonate BC-8000DV har modtaget kritik for sin billedkvalitet, har den en masse væsentlige funktioner såsom stemmestyring, talkback-funktion, temperaturmåling og muligheden for at parre op til fire enheder. Ligesom andre modeller i Neonate-serien har den høj rækkevidde og er teoretisk i stand til at transmittere video op til 300 m, samt en anstændig batterilevetid, som er op til 7 timer, når video og lyd er aktiveret. Den har også den funktion, at den aktiverer sine LED-lys, når barnet græder, hvilket kan være yderst nyttigt for mennesker med hørehandicap. Sammenlignet med andre modeller såsom Phillips Avent SCD630, halter den bagud med hensyn til ekstra funktionaliteter såsom vuggeviser.

 • Mange funktioner
 • Aktivering af LED lys ved lyd
 • Lang batterilevetid
 • Brugervenlig
 • Middelmådig billedkvalitet
 • Ingen vuggeviser
 • Dyr pris

Babyalarmer vs. Wi-Fi kameraer

Der er nogle vigtige ting at overveje, når du skal vælge hvilket babyovervågningssystem med video, der vil være bedst egnet til dig. Hvorvidt det giver mest mening at investere i en dedikeret babyalarm som Neonate BC-8000DV eller Motorola Connect MBP855 eller et Wi-Fi overvågningskamera som Google Nest eller Arlo Essential Indoor afhænger helt af, hvordan du planlægger at bruge det og i hvilket miljø.

Mens Wi-Fi-overvågningskameraer har HD-billedkvalitet, er de helt afhængige af en netværksforbindelse for at fungere, og de er muligvis ikke en ideel løsning for dig, hvis du ikke har en stærk og stabil Wi-Fi-forbindelse. Traditionelle babyalarmer på den anden side har den fordel, at de kører på et radiosignal, hvilket betyder, at de ikke er afhængige af en netværksforbindelse og risikerer mindre interferens fra andre enheder. Et andet element at overveje er, hvor du planlægger at bruge overvågningssystemet, for eksempel hvis du planlægger at holde øje med din baby uden for dit hjems fire vægge. Wi-Fi-kameraer er for det meste designet som en indendørs løsning, og hvis du vil bruge det udenfor, kan en traditionel babyalarm være en bedre løsning.

I modsætning til lydbaserede alarmsystemer har videosignalets rækkevidde en tendens til at være noget kortere end ved udsendelse af lyd, simpelthen fordi video er meget mere dataintensivt. Dette kan igen sætte nogle begrænsninger på, hvor meget du kan bruge videobaserede systemer til at overvåge din baby på ydersiden, især hvis du bruger en Wi-Fi-baseret løsning. I disse situationer kan en traditionelt babyalarm, der giver dig mulighed for at skifte mellem et lyd- og videosignal, være et mere praktisk valg. Hvis du gerne vil bruge din smartphone til at fjernstyre kameraet, så er Wi-Fi-kameraer nok det bedste valg for dig, da deres apps giver mulighed for meget nem og enkel kontrol fra din smartphone.

Læs mere: Neonate BC-6900D anmeldelse

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.