Anmeldelse af Padwico 850: Første EU-godkendte babyalarm med høj rækkevidde

Hvis du er så heldig at blive forælder i 2022, er du måske på udkig efter en god babyalarm. Padwico 850 kan være en god mulighed for dig, hvis du er på udkig efter en digital alarm, der både kan leve op til EU’s høje standarder for sundhed og give vigtige funktioner såsom tovejskommunikation og høj rækkevidde.

Den mest unikke egenskab ved Padwico 850 er, at dens alarmsystem ligger inden for minimumsgrænsen for strålingseffekt som dikteret af EU. Den er officielt godkendt og gennemtestet i forhold til både materiale, stråling og lys, og kan leve op til disse standarder på trods af sine øvrige imponerende tekniske egenskaber. Producenterne har formået at gøre dens stråling meget lav, hvilket kun er 8% af normal DECT og kun 40% af ECO-DECT. Det er den første babyalarm på det danske marked, der har formået at opnå dette.

Læs mere: Bedste tablets til børn lige nu

En anden nøglefunktion ved denne babyalarm er dens høje rækkevidde og dens signalers evne til at gå gennem selv tykke vægge. Den har en samlet potential rækkevidde på op til 500 meter, forudsat at der ikke er tykke vægge til at blokere signalet. Dette gør det i stand til pålideligt at opfylde behovet for langdistancekommunikation i enhver situation og omstændighed.

Designet til tryghed

Padwico-serien af ​​produkter er generelt kendt for at være behageligt designet, og giver funktioner, der giver ro og tryghed til babyen. Padwico 850 har naturligvis en talkback-funktion, som gør, at du kan tale med dit barn, mens du er på vej til ham eller hende. Ud over to-vejs kommunikation har denne babyalarm også andre funktioner, der gør dig i stand til at skabe et behageligt miljø for dit barn.

En af disse funktioner er muligheden for at måle temperaturen omkring det område, hvor barnet sover. Disse oplysninger kan sendes direkte til din enhed og kan give dig mulighed for nemt at justere det rum, hvor dit barn sover, hvis det er for varmt eller koldt. Denne babyalarm er også godt designet i forhold til dens fysiske egenskaber, da den nemt kan fastgøres på tremmesengen via en lille krog på bagsiden. Dette sikrer, at det er sikkert uden for rækkevidde og ikke kommer i vejen for dit barns bevægelser.

En anden cool detalje ved denne babyalarm er muligheden for at justere belysningen, så den giver et behageligt svagt lys. Dette er ideelt, når barnet skal sove, da du undgår at barnet forstyrres af lyset fra enhedens skærm.

Brugervenligt design

Padwico 850 har et moderne og enkelt design, og producenterne har formået at bygge et styresystem, der er meget nemt og intuitivt at bruge. Det er således meget enkelt at ændre indstillinger som lydstyrke eller vibrationsstyrke, når det er påkrævet under de daglige aktiviteter med dit barn, og hvor der opstår behov for at justere til højere eller lavere lydstyrke.

Det ekstra udstyr, der følger med selve hovedenhederne, såsom ladestationen, er også meget nemt at bruge. Det eneste du skal gøre er blot at sætte babyalarmen eller babyenheden i opladeren, som i sig selv også er elegant designet og nem at have med rundt. Ladestationen og genopladelige batterier følger med enheden.

Opladningsprocessen inkluderer også nogle smarte detaljer, såsom at hjælpe med at forhindre, at du sætter enheden forkert i opladeren. Den lille lysindikator viser et grønt lys, når der er korrekt kontrakt mellem dockingstationen og opladeren. Selve processen er meget effektiv, og batterierne i enhederne holder også længere, end du kunne forvente.

Samlet vurdering

Padwico 850 har en pris over gennemsnittet (899+ DKK), men er et meget solidt og pålideligt valg med alle de vigtigste funktioner i en god babyalarm. Dens vigtigste funktioner omfatter dets lave strålingsniveau, to-vejs kommunikation, vibrationsalarm, nem opladning og meget justerbare indstillinger. Især dens EU-godkendte strålingsniveau og højde rækkevidde adskiller den fra andre alarmer som et særligt stærkt valg i forhold til sundhed og kvalitet. Alt i alt fuld værdi for pengene.

Læs mere om Padwico 850 her.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.