WhatsApp-taleopkald får en nødvendig opdatering til iOS og Android

whatsapp

WhatsApp tester et nyt udseende når man er i et opkald, både på iOS og Android, som viser, hvem der taler i et gruppeopkald via bølger. Ligeledes får det et mere moderne design.

Virksomheden har arbejdet på forbedringer på tværs af appen i det sidste år med understøttelse af flere enheder, en desktop-app til Windows 11 og mere for bedre at konkurrere med andre beskedapps.

Men opkald i WhatsApp er blevet henvist til standardbrugergrænsefladen for, hvad iOS og Android tilbyder til tredjepartsapps, når det kommer til opkaldsfunktioner.

Version 22.5.0.70, som i øjeblikket er tilgængelig for betatestere, ser dog ud til at gavne gruppeopkald mere end de opkald der er en-til-en.

Få dine taleopkald til at se bedre ud

Grænsefladen der bruges i et opkald på iOS og Android har set få forbedringer siden den første version. Mens iOS 14 bragte en kompakt visning af, hvornår du ville være i et opkald, har fuldskærmsvisningen været relativt uændret.

De fleste brugere foretrækker bare ringe frem for at bruge andre apps som WhatsApp eller Skype, især ved gruppeopkald. Derfor er en opdatering af grænsefladen til WhatsApp velkommen.

Her har du et elegant design, der viser, hvem der taler, takket være lydbølgeformerne, når nogen taler, sammen med tre muligheder, der til enhver tid er tilgængelige for dig, hvis du vil sætte den på stum, afslutte opkaldet eller tænde for højttaleren.

Det er et moderne design, hvilket viser, hvor meget opkaldsskærmen i iOS og Android har brug for en opdatering, især til gruppeopkald.

Læs også: Bedste gratis Android-emulatorer i 2022

About Anders Buhl 970 Articles
Anders Buhl er manden bag Tech Til Alle. Anders har en baggrund i kommunikation og har derudover tidligere arbejdet med Apple-produkter. Han har en stor interesse inden for mange områder af teknologi og har skrevet om tech og forbrugerelektronik i mange år.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.