Neonate babyalarm BC-6900D anmeldelse: Driftsikker babyalarm med fantastisk batterilevetid

Babyalarmerne fra norske Neonate er nogle af de mest pålidelige og populære på markedet. Neonate BC-6900D er en af ​​de nyeste modeller fra virksomheden, og har flere forbedringer og nye funktionaliteter i forhold til sine forgængere såsom Neonate BC-5700D og BC-5800D.

Med en pris på omkring 1200 kroner har BC-6900D en højere pris end andre modeller i Neonate serien, men byder til genhæld på høj kvalitet og lækre designmæssige detaljer i forhold til display, lydkvalitet, brugervenlighed og batterilevetid. Som flagskibsmodellen i Neonate-serien kan den være et oplagt valg for dig, hvis du er på udkig efter et lydbaseret babyalarmsystem, der er sikrer dig høj kvalitet all-around og villig til at betale lidt mere end gennemsnittet for design og funktionalitet.

Produktspecifikationer

Teoretisk rækkevidde: Op til 800 meter
Teoretisk batterilevetid: Op til 200 timer
Natlys: Ja
Talk-back: Ja
Vibrator: Ja
Timer: Ja
Temperaturmåling: Ja
Stråling: Meget lav
Kobling: Op til 3 enheder
Størrelse: 90x46x24 mm
Batteritype: 1450 mAh Litium-batteri (genopladeligt)
Video: Nej

Større display og masse funktioner

En af de vigtigste fordele ved Neonate BC-6900D i forhold til andre modeller i serien er, at den har et større display. Dette er en af de bedste designfunktioner ved forældreenheden, som har et stort LCD-display, som viser et grædende babyansigt og lyser op, når en af babyenhederne aktiveres. Selve enheden har meget god lyd og en højkvalitets mikrofon, som giver dig mulighed for at justere følsomhedsniveauet. Dette er en fordelagtig funktion, da den giver alarmen mulighed for nemt at fange gråd eller lyd fra din baby, samtidig med at den bortfiltrerer uønsket omgivende støj såsom fuglesang eller baggrundslyde.

Forældreenheden på Neonate BC-6900D er i stand til at blive koblet til op til tre andre enheder, hvilket sikrer, at du ikke behøver at købe ekstra babyalarmer. Opsætning af disse enheder er relativt teknisk let og tager ikke mere end et par minutter, da parringsprocessen mellem forældreenheden og babyenhederne er meget automatiseret og kun kræver et par enkle trin og tryk på et par knapper.

Udover disse styrker har BC-6900D også mange af de funktioner, der normalt er eftertragtede i en babyalarm som talkback-funktion, timer og temperaturmåling. I lighed med processen med at opsætte enheden, er disse funktioner også meget nemme at bruge og kan nemt styres og justeres fra forældreenheden. Fleksibiliteten og anvendeligheden af disse funktioner er et stort plus. Mens lyden fra din baby kommer meget tydeligt igennem, kan der være en vis forvrængning, når du taler tilbage, eller hvis du forsøger at bruge enheden til egentlig samtale. Dette er dog ikke nogen større ulempe efter min mening, og overskygges af den glathed og stabilitet, som alarmens essentielle funktioner kører med.

Læs mere: Anmeldelse af Padwico 850

En af de smarte funktioner ved Neonate BC6900-D er forældreenhedens alarmfunktion, som advarer dig automatisk når babyenheden er uden for rækkevide eller batteriet er ved at være afladet.

Høj rækkevidde og fantastisk batterilevetid

Ligesom flere andre babyalarmer i serien har Neonate BC-6900D en meget høj rækkevidde på sit signal, som ifølge firmaet er op til 800 meter. Denne rækkevidde kan dog blive betydeligt mindre i miljøer, hvor der er mange potentielle elementer til at blokere signalet, såsom tykke mure eller flere bygninger. Om BC-6900D kan leve op til sin høje rækkevidde i alle situationer er dog ikke det vigtigste efter min mening, men det gør den til en mere sikker mulighed for at forhindre forstyrrelser af signalet sammenlignet med babyalarmer med mindre potential rækkevidde.

En anden vigtig detalje er, at signalet mellem enhederne er krypteret, hvilket sikrer, at hackere eller andre ubudne gæster ikke kan få adgang til kommunikationen.

En af de nyttigste funktioner ved BC-6900D, er dens høje batterilevetid. Ifølge Neonate har den en potentiel batterilevetid på op til 200 timer, selvom dette tal kan stige eller falde afhængigt af, hvordan og hvor babyalarmen faktisk bruges. Batterierne i BC-6900D består af opladelige Litium-batterier, og forskellige tests har vist at BC-6900D præsterer fantastisk i forhold til batteriernes levetid. Eksempelvis udførte bloggeren Kasper Nesager-Hansen i 2019 en test af batteriernes holdbarhed og var i stand til at lade forældre- og babyenheden være konstant tændt i 3 døgn uden at batteriniveauet havde bevæget sig under 50 %.

Dette er ret imponerende og kan være en stor fordel, hvis du ikke ønsker at oplade batteriet ret ofte. Det kan også være meget praktisk, hvis du bruger babyalarmen under omstændigheder, hvor du ikke har mulighed for at oplade den, for eksempel under en længere ferie.

Samlet vurdering:

Neonate BC-6900D er en babyalarm i den dyrere ende, men er et meget solidt valg, der giver dig høj kvalitet hele vejen rundt og indeholder alle de væsentlige funktioner som stort display, talkback, temperaturmåling og timer. Den skiller sig især positivt ud fra andre tidligere af Neonate-serien gennem sit større display og lange batterilevetid. Hvis prisen eller manglen på videofunktionalitet ikke er en dealbreaker for dig, er dette absolut et af de bedste lydbaserede babyalarmsystemer, der er tilgængelige i øjeblikket.

  • Stort display
  • Mange funktioner
  • Lang batterilevetid
  • Dyr pris
  • Ingen video-funktion

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.