Apple reagerer på iOS 15.4 batteridræning på iPhones – her er rådet

Apple har udsendt et indlæg på Twitter, hvor de reagerer på klager omkring dræning af batteri, der kommer på grund af den nye iOS 15.4.

iOS 15.4-opdateringen har masser af gode opgraderinger, inklusiv forbedret Face ID, en ny stemme til Siri og Live Text-integration med noter og påmindelser.

Men iOS 15.4-opdateringen har også ført til klager over batterilevetid, hvor mange iPhone-ejere siger, at de løber tør for strøm meget hurtigere end før. En bruger på Twitter sagde, at hans iPhone 13 Pro Max var nede på “halv kapacitet midt på dagen”, og at han tidligere kunne gå dage uden opladning.

Problemer med batterilevetid er almindelige, når en iOS-opdatering ruller ud, og iOS 15.4 er ikke anderledes.

Nu har Apple svaret på en af disse iOS 15.4-klager på Twitter, fra brugeren JY (@laceup524), som sagde, at “iOS 15.4-batteridræning er fuldstændig latterligt. Hvorfor kan @Apple @AppleSupport aldrig få udgivelser rigtigt første gang. Mistet 5% på mindre end 10 minutter.”

Her er Apple Supports svar, som først blev rapporteret af TechRadar.

“Tak fordi du kontaktede os! Vi vil meget gerne hjælpe. Det er normalt, at dine apps og funktioner skal passes til i op til 48 timer efter en opdatering.

Du kan skrive til os, hvis det stadig er et problem efter der er gået 48 timer, så kan vi hjælpe dig med at se nærmere på problemet.”

Med andre ord siger Apple blot, at man skal være tålmodig og vente på, at iOS 15.4-opdateringen er blevet behandlet fuldt ud. Og hvis batterilevetiden stadig er et problem, så kontakt Apple.

Basalt set kan OS-opdateringen midlertidigt skabe nogen problemer med iPhones batterilevetid, men hvis Apple har ret i sit svar, vil dette ikke være et langsigtet problem.

Læs mere: Bedste iPhones lige nu

About Anders Buhl 970 Articles
Anders Buhl er manden bag Tech Til Alle. Anders har en baggrund i kommunikation og har derudover tidligere arbejdet med Apple-produkter. Han har en stor interesse inden for mange områder af teknologi og har skrevet om tech og forbrugerelektronik i mange år.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.