Netflix har lige fået en smart opgradering

netflix

Netflixs anbefalingsalgoritme er konstant under forbedring, og nu vil muligheden for at foreslå, hvilke serier og film, der skal ses, blive forbedret takket være en ny opgradering, der snart kommer ud.

I et officielt blogindlæg afslørede Netflix, at en ny Two Thumbs Up-knap vil blive føjet til tjenesten for at hjælpe brugerne med bedre at informere brugeren præcis, hvilke type indhold de nyder mest. Tjenesten har allerede en Thumbs Up og Thumbs Down-knap, men Two Thumbs Up-funktionen giver abonnenter muligheden for at angive, at de virkelig kan lide noget.

Netflix’s chef for produktinnovation, Christine Doig-Cardet, har forklaret årsagen bag funktionen og sagt: “Vores nuværende Thumbs Up og Thumbs Down-knapper er en god måde for dig at fortælle os, hvad du synes om en serie eller film, og vi kan så forme en profil, der er bedre tilpasset til din smag.”

“Men vi har med tiden lært, at et simpelt “like” eller “dislike” ikke altid er nok til at give det fulde billede. At give os en ekstra måde at fortælle os, når du virkelig kan lide noget, betyder en profil med anbefalinger, der bedre afspejler det, du nyder.”

Mens den almindelige Thumbs Up-knap vil blive, vil en Double Thumbs Up være det næste skridt til at fortælle Netflix, at du gjorde mere end blot at nyde et stykke indhold, du synes det var fantastisk. Netflix-annonceringsindlægget, der forklarer opgraderingen, giver et eksempel på at give Bridgerton en Double Thumbs Up. Til gengæld vil du blive anbefalet flere shows/film med dens rollebesætning eller indhold fra det samme produktionsselskab.

Netflix opgraderer konstant på deres grænseflade og brugerfunktioner. Det er blot en af grundene til, at det er en af de bedste streamingtjenester, der er tilgængelige i øjeblikket. Dette er heller ikke årets første store Netflix-opgradering, i februar tilføjede de en meget efterspurgt funktion til “fortsæt med at se”-rækken, der tillader brugere at fjerne indhold fra denne sektion.

Den nye Two Thumbs Up-funktion placeres samme sted som de allerede eksisterende Thumbs Up og Thumbs Down-knapper, og rulles ud på tværs af Netflixs forskellige apps på desktop, Android, iOS og Smart TV.

Læs også: Sådan forbinder du din Android-telefon til dit tv

About Anders Buhl 984 Articles
Anders Buhl er manden bag Tech Til Alle. Anders har en baggrund i kommunikation og har derudover tidligere arbejdet med Apple-produkter. Han har en stor interesse inden for mange områder af teknologi og har skrevet om tech og forbrugerelektronik i mange år.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.