Samsung kunne reducere reparations- omkostningerne til smartphones betydeligt

Samsung planlægger angiveligt at starte et nyt program, der kan reducere reparationsomkostningerne for dine Galaxy-telefoner betydeligt.

Ifølge en rapport fra Business Korea overvejer Samsung at introducere certificerede genbrugsdele til mobile reparationer. Disse dele er lavet af genbrugsmaterialer såsom kasseret plast, metaller og meget mere. Initiativet kan lanceres i løbet af de næste par måneder, muligvis i første halvdel af dette år.

Hvad angår kvaliteten af de genbrugte reparationsdele, sigter Samsung efter et niveau, der kan matche nye produkters. Der er ingen ord om, hvilke smartphone-dele der vil være tilgængelige i dette program, og hvor meget de præcist vil koste.

Samsung har promoveret bæredygtig fremstilling i et stykke tid nu. Galaxy S22-serien er et af de seneste eksempler på dette. Telefonerne bruger et nyt materiale, der består af kasserede fiskenet.

Samsung har også gennem årene reduceret mængden af plastik og papir i emballagen markant. Dermed virker genbrugte reparationsdele som en logisk ting for Samsung at tage i brug i deres fortsatte indsats for bæredygtighed.

Læs mere: Bedste Samsung-telefoner lige nu

About Anders Buhl 970 Articles
Anders Buhl er manden bag Tech Til Alle. Anders har en baggrund i kommunikation og har derudover tidligere arbejdet med Apple-produkter. Han har en stor interesse inden for mange områder af teknologi og har skrevet om tech og forbrugerelektronik i mange år.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.