Nye Google Pixel Watch leaks peger mod snarlig lancering

Den har været længe undervejs, men Google Pixel Watch – Googles længe rygtede første forsøg på et smartwatch – ser ud til at være tættere på udgivelsen.

De seneste beviser kommer fra den produktive og for det meste nøjagtige lækker Evan Blass, som tweetede et billede af, hvad der ser ud til at være Pixel Watchs onlinemanual med overskriften “Det varer ikke længe nu.”

Pixel Watch er godt nok ikke nævnt ved navn. I stedet får vi “Rohan”, men i betragtning af at det er kodenavnet, der er dukket op sammen med størstedelen af Pixel Watch-lækager til dato, så ser det ret legitimt ud.

Det, der er ret mærkværdigt ved dette, er, at skærmbilledet refererer til Wear OS 3.1, som faktisk ikke er den nyeste version af det bærbare operativsystem. Vi er nu oppe på Wear OS 3.2, som har været i developer preview i noget tid, og som nu er kommet ud til Samsung Galaxy Watch 4-enheder. Derfor ville det være lidt mærkeligt, hvis Pixel Watch blev lanceret uden den nyeste version af Googles egen software.

Pixel Watch mulig udgivelsesdato

Selvfølgelig giver Blass ikke noget konkret med hensyn til Pixel Watch’s udgivelsesdato. Din definition af “lang” kan betyde uger eller måneder, og begge muligheder er blevet foreslået tidligere.

Den tidligste mulige udgivelsesdato kunne være så snart som næste måned. Google I/O 2022 – virksomhedens årlige udviklerkonference – er planlagt til den 11. og 12. maj, og den har tidligere været brugt som platform til at lancere ny hardware som den originale Pixel 3a. Med Pixel 6a på vej såvel som Pixel Watch kan vi få et par spændende dage.

Men en afsløring er ikke det samme som en udgivelse, og lækeren Jon Prosser mener, at selvom vi vil se ny hardware afsløret, vil den faktisk først være tilgængelig til at købe et par måneder efter begivenheden. “Så vidt jeg har forstået, vil Google officielt annoncere Pixel 6a + ‘tease’ Pixel Watch,” tweetede Prosser for en måned siden og tilføjede, at telefonen ville ankomme i juli, og Watch ville komme til oktober sammen med Pixel 7.

Læs også: Google Pixel 6 anmeldelse

About Anders Buhl 970 Articles
Anders Buhl er manden bag Tech Til Alle. Anders har en baggrund i kommunikation og har derudover tidligere arbejdet med Apple-produkter. Han har en stor interesse inden for mange områder af teknologi og har skrevet om tech og forbrugerelektronik i mange år.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.