Her er telefonen med de hurtigste 5G-hastigheder

Hvis du vil have den hurtigste telefon, når det kommer til 5G-forbindelser, så skal du få dig en Samsung. De bedste Samsung-telefoner dominerer listen over hurtigste 5G-enheder, hvor et netværkstestfirma i deres seneste kvartal har taget kig på tilstanden omkring det trådløse netværk.

Specifikt siger testfirmaet Ooklas kvartalsvise netværksydelsesrapport, at Galaxy S22 Ultra tilbyder de hurtigste 5G-hastigheder, med en median downloadhastighed på 116,3 Mbps og en median uploadhastighed på 14 Mbps. S22 Ultra blev efterfulgt af Galaxy Z Fold 3, den eneste anden telefon, der brød en median downloadhastighed på 100 Mbps. iPhone 13 Pro Max var lige efter med 99,5 Mbps.

Det skal lige nævnes at rapporten er basseret på amerikanske netværksleverandører, men at Galaxy S22 Ultra kommer ud som sejrsherre burde næppe være en overraskelse. Samsungs seneste flagskib har et Snapdragon X65-modem, som har været Qualcomms hurtigste modem, indtil Snapdragon X70 blev introduceret for omkring en måned siden. (Det nyere modem vil ikke dukke op hos telefoner før i andet halvår af dette år.) iPhone 13-serien bruger derimod Qualcomms X60-modem, en generation bagefter X65.

EnhedMedian downloadhastighedMedian uploadhastighed
Samsung Galaxy S22 Ultra116.3 Mbps14 Mbps
Samsung Galaxy Z Fold 3100.8 Mbps12.7 Mbps
Apple iPhone 13 Pro Max99.5 Mbps12.5 Mbps
Apple iPhone 13 Pro97.5 Mbps12.3 Mbps
Samsung Galaxy S21 Ultra91.3 Mbps12.3 Mbps

iPhone 14 kunne komme op på siden af Samsung, når den kommer til efteråret. Apples næste telefon vil sandsynligvis have det samme X65-modem, som findes i Galaxy S22-serien. Der er også rygter der går på, at Apple vil bygge deres egne modemer fremover, men det er ikke sandsynligt, at det når iPhone før 2023.

Læs også: Bedste telefoner lige nu

About Anders Buhl 984 Articles
Anders Buhl er manden bag Tech Til Alle. Anders har en baggrund i kommunikation og har derudover tidligere arbejdet med Apple-produkter. Han har en stor interesse inden for mange områder af teknologi og har skrevet om tech og forbrugerelektronik i mange år.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.