Støjreduktion i sølv: Ny farvevariant af OnePlus Buds Pro lander i Danmark i dag

OnePlus Buds Pro i farven Radiant Silver bliver tilgængelig i Danmark og resten af Europa i dag den 13. april. Her kan brugerne få den gode støjreducerende og trådløse lytteoplevelse kendt fra OnePlus Buds Pro – men i en ny, flot sølvgrå farve.

Med OnePlus Buds Pro i Radiant Silver får brugerne alle de funktioner, som mange kender fra de trådløse høretelefoner OnePlus Buds Pro, der bl.a. tæller adaptiv støjreduktion på op til 40 dB, skarp opkaldskvalitet og lang batterilevetid, der sikrer en sublim lydoplevelse.

Farven Radiant Silver er skabt gennem en avanceret proces, der giver høretelefonerne et flot æstetisk udtryk, der minder om rustfrit stål. Det giver et lettere og mere skinnende udtryk end ved normal aluminiumslegering. Både høretelefonerne og det medfølgende opladningsetui kommer i farven Radiant Silver. 

OnePlus Buds Pro har et smart ANC-system, der intelligent drukner uønskede lydfrekvenser i realtid, fx snak eller støj fra det omkringliggende miljø. Hver  ‘earbud’ tilbyder et setup med tre mikrofoner, der aktivt filtrerer støjniveauer på op til 40 dB, der giver en behagelig og personlig lytteoplevelse. 

Udover fantastisk lyd har OnePlus Buds Pro en batterilevetid på op til 38 timer, der sammen med opladningsetuiet gør opladningstiden problemfri og giver efter bare 10 minutters opladning 10 timers levetid.

Pris og tilgængelighed
De nye OnePlus Buds Pro i Radiant Silver kommer til salg i dag på oneplus.com til en vejledende pris på EUR 149. 

About Anders Buhl 970 Articles
Anders Buhl er manden bag Tech Til Alle. Anders har en baggrund i kommunikation og har derudover tidligere arbejdet med Apple-produkter. Han har en stor interesse inden for mange områder af teknologi og har skrevet om tech og forbrugerelektronik i mange år.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.