Netflix har lige tilføjet fjernlogout, så du kan fjerne uvedkommende brugere fra din konto

netflix

Sig farvel til din eks- eller den fætter, der frit har brugt din Netflix-konto. Netflix tilføjer nye kontrol-elementer på kontoen, der giver dig mulighed for at fjern logge-ud tilsluttede enheder.

I et blogindlæg den 15. november forklarer Netflix, at de bare prøver at hjælpe os, når hukommelsen svigter. “At logge ind på din konto, mens du er på et hotel eller endda din vens hus, er nemt og intuitivt, men nogle gange glemmer folk at logge ud,” lyder det i indlægget.

Den nye funktion, kaldet Managing Access and Devices, kan findes under Kontoindstillinger og er nu tilgængelig for alle medlemmer over hele verden. Den viser de seneste aktive enheder, der har streamet fra kontoen. Hver post vil vise typen af enhed, navnet på brugeren, tidsstemplet for sidste brug og placering.

Udvidelsen af kontrol kan være knyttet til virksomhedens planer om at indføre et tillæg for at dele din konto med folk uden for din husstand. Netflix-kontodeling har længe været et kendetegn for tjenesten, men streaming-tjenesten slår hårdt ned på adgangskodedeling efter nogle dystre økonomiske resultater tidligere på året.

Virksomheden har testet tillægget i løbet af det sidste år i lande som Chile, Costa Rica og Peru, hvor abonnenter betaler omkring 15 kr. for at tilføje et ekstra medlem eller husstand til deres konti.

I deres tredje kvartals indtjeningsrapport i oktober bekræftede Netflix, at de ville udrulle tillægget mere bredt i begyndelsen af 2023.

Når de begynder at opkræve betaling for ekstra brugere, skal du være i stand til at kontrollere, hvor mange der er på din konto – derfor udrulningen af den nye funktion. Ellers kan du få den ubehagelige oplevelse at betale ekstra for din eks.

Ophævelsen af kontodeling er ledsaget af et nyt annonceunderstøttet Netflix-niveau, der er beregnet til at lokke nye abonnenter med et begrænset budget.

About Anders Buhl 971 Articles
Anders Buhl er manden bag Tech Til Alle. Anders har en baggrund i kommunikation og har derudover tidligere arbejdet med Apple-produkter. Han har en stor interesse inden for mange områder af teknologi og har skrevet om tech og forbrugerelektronik i mange år.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.