Samsung Galaxy S20 FE får Android 13 og One UI 5

I løbet af de seneste år er Samsung blevet en af de bedste Android-producenter, når det kommer til rettidige softwareopdateringer. Kun få måneder efter, at Android 13 blev lanceret, modtog virksomhedens seneste flagskibe allerede Samsung One UI 5, Samsungs overordnede software oven i den nye Android-version. Og nu har en af de mest populære Samsung-telefoner i de senere år, Samsung Galaxy S20 FE, også fået opdateringen.

Galaxy S20 FE følger i fodsporene på resten af S20-serien, som begyndte at få deres Android 13-opdatering for et par uger siden. Som opdaget af SamMobile, kommer opdateringen som en heftig 2GB over-the-air download, der hæver S20 FE’s software til versionsnummer G780FXXUAEVK3. Udgivelsen bringer også november-sikkerhedsopdateringen til telefonen.

Samsung lovede at frigive tre store opdateringer til Galaxy S20 FE. Siden den blev lanceret med Android 10 i 2020, er det mere end sandsynligt, at Android 13 er den sidste store Android-udgivelse, der kommer til enheden. Den vil dog fortsætte med at modtage sikkerhedsopdateringer i en overskuelig fremtid. Nyere Samsung-flagskibsmodeller har fire års softwareopdateringer og fem års sikkerhedsrettelser. S20 FE var desværre en af de sidste telefoner, der blev lanceret under den ældre politik.

About Anders Buhl 970 Articles
Anders Buhl er manden bag Tech Til Alle. Anders har en baggrund i kommunikation og har derudover tidligere arbejdet med Apple-produkter. Han har en stor interesse inden for mange områder af teknologi og har skrevet om tech og forbrugerelektronik i mange år.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.