Samsung Galaxy S21 FE modtager nu One UI 5-baseret på Android 13

For ikke mange timer siden begyndte Samsung Galaxy S20 FE at modtage sin helt egen opdatering til One UI 5 baseret på Android 13, og her er knap nok en dag senere, og dens efterfølger har nu også modtaget den.

Samsung Galaxy S21 FE får nu også den seneste version af det koreanske firmas software, som er bygget oven på Googles seneste Android-udgivelse. Opdateringen er i øjeblikket tilgængelig på udvalgte markeder på den internationale model med modelnummer, SM-G990B.

Den nye version, der rulles ud, er mærket G990BXXU2DVK3. Den kommer trådløst som en 2,3 GB download, og bringer en sikkerhedspatch med sig.

Indtil da, hvis du ejer en (med det førnævnte modelnummer), kan det godt betale sig manuelt at tjekke for en opdatering ved at gå til Indstillinger > Softwareopdatering > Download og installer. Du kan være heldig og få One UI 5 ved udgangen af dagen. Hvis opdateringen ikke er tilgængelig for dig endnu, skal du ikke bekymre dig – den er helt sikkert på vej nu, og det kan tage et par dage, før den når alle enheder derude.

About Anders Buhl 970 Articles
Anders Buhl er manden bag Tech Til Alle. Anders har en baggrund i kommunikation og har derudover tidligere arbejdet med Apple-produkter. Han har en stor interesse inden for mange områder af teknologi og har skrevet om tech og forbrugerelektronik i mange år.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.