Chrome har lige givet din bærbare computer et løft i batteri og ydeevne – sådan gør du

chrome

Google Chrome er en af de mest populære webbrowsere. Og i dag får bærbare brugere, der brugere Chrome et uventet ydelsesboost.

Google har annonceret, at Chrome vil få to nye funktionsopdateringer til desktopversionen af browseren – og det er store forbedringer. For det første frigør Memory Saver hukommelse fra alle de faner, du har åbne – men ikke har brugt i uger – og genindlæser derefter fanerne, når du har brug for dem. Vi har endnu ikke prøvet denne nye funktion, men som en, der har bragt sin bærbare computer i knæ ved at have for mange faner åbne, føles det som præcis det, jeg har brug for.

Den anden nye funktion er kun til gavn for bærbare brugere og kaldes Energy Saver. Når den er aktiveret, begrænser den baggrundsaktivitet og visuelle effekter på websider, så din bærbare computer kan spare på batteriet, og du kan udsætte tilslutningen af din oplader. Funktionen starter specifikt, når din bærbare computer når 20% batterilevetid. Så hvis du har masser af strøm tilbage, begrænser Google ikke din browserydelse. Og selvfølgelig kan du stadig slå funktionen fra, hvis du vil.

Andre Chrome-opdateringer for nylig

Google opdaterer konstant Chrome. I denne uge har de tilføjet adresselinjegenveje til browseren, der gør det meget nemmere at søge i dine faner, bogmærker og historie. Bare indtastning af @-symbolet i din adresselinje giver dig mulighed for nu at vælge bogmærker, historik eller faner. Vælg en af dem, og du søger nu inden for de specifikke kategorier i stedet for på Google Søgning.

Men det er ikke den eneste seneste opdatering, som webbrowseren har fået. Tilbage i november tilføjede Google et nyt sidepanel til browseren for at forbedre søgefunktionaliteten. De tilføjede også en prissporingsfunktion og muligheden for at fastgøre faner, så dine vigtigste faner altid er der, når du har brug for dem.

About Anders Buhl 970 Articles
Anders Buhl er manden bag Tech Til Alle. Anders har en baggrund i kommunikation og har derudover tidligere arbejdet med Apple-produkter. Han har en stor interesse inden for mange områder af teknologi og har skrevet om tech og forbrugerelektronik i mange år.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.