Chromecast med Google TV kan nu streame PS5-spil via PS Remote Play

PS5-konsoller til chromecast

PlayStation udruller en række opdateringer til PS5 og PS-appen. Disse opdateringer vil bringe nye funktioner til en række forskellige Android-enheder, inklusive din Chromecast.

I dag annoncerede PlayStation en ny softwareopdatering, der kommer til PS5-konsoller globalt. Opdateringen indeholder nye tilgængelighedsfunktioner, lydmuligheder, multiplayer-sessionstilpasninger og understøttelse af større SSD’er. Hvis du er en betatester, har du sandsynligvis leget med disse funktioner. Bloggen nævner også nogle ting, der kommer til Android-enheder.

Fra i dag vil PS Remote Play være tilgængelig på enheder, der kører Android TV OS 12 eller nyere. Selvom dette teknisk åbner døren for Android TV og Google TV, lister virksomheden kun to enheder:

Her er de bekræftede enheder indtil videre:

  • Chromecast med Google TV (4K-model)
  • BRAVIA XR A95L model

Det er dog vigtigt at være opmærksom på ordene “indtil videre.” Det tyder på, at flere Android-enheder vil få understøttelse senere hen. Det er også vigtigt at bemærke, at Chromecast med Google TV (HD) også kører på Android TV OS 12. Så teoretisk set burde PS Remote Play også fungere på HD-modellen, og ikke kun på Chromecast med Google TV 4K.

Hvis du ikke er bekendt med PS Remote Play, er det en app, der lader dig spille dine PlayStation-spil eksternt på forskellige enheder (computere, telefoner osv.). Det er ikke helt cloud gaming, da du stadig har brug for din PS5 til at streame indholdet over til din enhed.

Derudover får PS-appen til Android og iOS også nogle nye funktioner i de kommende uger. Nu vil du være i stand til at reagere på beskeder med emojis og se en forhåndsvisning af en persons deleskærm, før du deltager i en fest på appen.

About Anders Buhl 970 Articles
Anders Buhl er manden bag Tech Til Alle. Anders har en baggrund i kommunikation og har derudover tidligere arbejdet med Apple-produkter. Han har en stor interesse inden for mange områder af teknologi og har skrevet om tech og forbrugerelektronik i mange år.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.