iPhone 15 farver: alle de officielle nuancer

iPhone 15 farver

IPhone 15-telefonerne er her efter måneder med rygter, lækager og hype, og de ser lige så spændende ud, som man ville have forventet, at de ville se ud. I denne artikel ser vi nærmere på de farver som modellerne er kommet ud i, så hvis du spekulerer på, hvilken farve du skal gå efter, vil denne artikel forhåbentlig hjælpe dig med at beslutte det.

Der er fire iPhones – to almindelige iPhones og to Pro, som sædvanligt, og de har deres egne separate farver. Lad os kigge nærmere på det.

iPhone 15 farver: Et hurtigt overblik

iPhone 15 og iPhone 15 Plus deler de samme farver, ligesom de gør hvert år. Vi har sort, grøn, gul, lyserød og blå som tilgængelige farver til standard iPhone 15-modellerne.

På den anden side kommer iPhone 15 Pro og Pro Max (der også deler de samme farver, intet overraskende her) i smukke titaniumfarver: sort titanium, hvidt titanium, blåt titanium og neutralt titanium.

iPhone 15 og iPhone 15 PlusiPhone 15 Pro og iPhone Pro Max
Sort, lyserød, gul, blå og grønsort titanium, hvidt titanium, blåt titanium og neutralt titanium

Fortsæt med at læse for at finde ud af, hvordan disse farver ser ud, og opdag flere detaljer om iPhone 15-seriens farver i artiklen nedenfor.

Hvilke farver kommer iPhone 15 i?

Som alle andre år har Apple forskellige farver til de almindelige iPhones og Pro-brandede iPhones. Normalt går Apple efter friske og ungdommelige farver til de almindelige iPhones, og Pro-telefonerne får mere seriøse og dybe farver, der er lidt mørkere og ikke så levende. Og det er også tilfældet i år.

Læs også: Alle detaljer om den nye iPhone 15

iPhone 15 og iPhone 15 Plus i sort

iphone-15-sort

Sort er standardmuligheden for de almindelige iPhones, og den har eksisteret i et stykke tid nu. Den er ideel til folk, der ikke ønsker, at deres iPhone skal skille sig for meget ud.

Der er dog én forbedring her, og det er finishen. Apple brugte en proces kaldet dobbelt ionbytning, som skaber en smuk tekstureret mat finish. Rammen og Apple-logoet er malet i en matchende mørkegrå nuance for et sammenhængende look.

iPhone 15 og iPhone 15 Plus i gul

iphone-15-gul

Den gule version af iPhone 15 og iPhone 15 Plus er mindre mættet end hvad vi har set fra gule iPhones i tidligere år. Farven er afdæmpet, men ser stadig poleret og premium ud med et strejf af ungdommelighed.

Den gule er ideel til alle, der leder efter et strejf af interessant farve uden for meget liv. Apple-logoet og telefonens ramme er igen malet i en lignende nuance for at matche, for et sofistikeret look.

iPhone 15 og iPhone 15 Plus i grøn

iphone-15-grøn

En anden ny og interessant farve til iPhone 15 og iPhone 15 Plus er grøn. Farvemuligheden er igen en frisk og ungdommelig farve, ikke for mættet eller levende.

Det ser sofistikeret og ret poleret ud og skiller sig ikke så meget ud som en lysegrøn farvemulighed. En matchende ramme og Apple-logo fuldender looket.

iPhone 15 og iPhone 15 Plus i lyserød

iphone-15-pink

Vi har tidligere i år hørt rygter om en lyserød variant til iPhone 15 og iPhone 15 Plus. Og det endte med at blive virkeligt, hvilket er heldigt for, der har set frem til den.

Igen er den ret afdæmpet som farve (intet meget levende eller vildt ved, hvordan Apple laver pink), og den er ret lys. Det er premium-materiale, og du bør ikke have nogen bekymringer omkring fingeraftryk i betragtning af hvor let den er.

iPhone 15 og iPhone 15 Plus i blå

iphone-15-blå

I år er året for lyse iPhone 15 farver. En anden god mulighed, hvis du går efter en lettere iPhone, er den blå farve. Farven ser afdæmpet, men ret elegant ud og blander sig meget fint med Apple-logoet og telefonens ramme, som er malet i en matchende nuance.

Skyggen er ikke helt ny for Apple, vi har set lignende lyseblå nuancer fra virksomheden i tidligere år. Det forhindrer den dog ikke i at være lækker og frisk.

iPhone 15 Pro og Pro Max i blåt titanium

iPohne 15 Pro blåt titanium

Det, der tidligere var forventet at være en rød iPhone 15 Pro, skete ikke, og i stedet får vi en meget professionel (men også trendy) mørkeblå mulighed, som er døbt blåt titanium.

Det er en ret ligetil nuance, der ser ret poleret, premium og seriøs ud. Den vil være ideel til dem af jer, der måske er trætte af de mørkegrå/sorte telefoner, men stadig gerne vil have, at din iPhone skal se professionel og forretningsmæssig ud.

iPhone 15 Pro og Pro Max i hvidt titanium

iphone-15-pro-hvid-titanium

Hvidt Titanium er en anden farve, der ser noget bekendt ud, i det mindste på billeder. Det ligner stort set sølv, og vi vil se, hvor forskellige de to er i virkeligheden lidt senere. Denne lyse farve er standard for Pro-telefonerne. Det er den lyseste mulighed i år hos pro’erne og kan se næsten ud som hvid under visse lysforhold.

Den hvide Titanium iPhone 15 Pro eller Pro Max vil være ideel, hvis du vil have din telefon til at se professionel og seriøs ud, men stadig med et strejf af farve, og du ikke vil have en for mørk farve.

iPhone 15 Pro og Pro Max i neutralt titanium

iphone-15-pro-neutralt-titanium

En anden nuance, som vi har været vant til fra tidligere iPhones, udskiftes i år. Det, vi taler om, er guld, og i år får vi i stedet for guld neutralt titanium, som fremhæver det naturlige udseende af titanium, som iPhone 15 Pros stel er lavet af.

Dette er en sofistikeret mørkegrå farve, noget mørkere end sølv, men lysere end Space Black eller Graphite.

iPhone 15 Pro og Pro Max i sort titanium

iphone-15-pro-sort-titanium

iPhone 15 Pro kommer også i sort titanium, som er en mørk titanium variant af Graphite. Ærligt talt, så ligner farven meget grafit, og for at sige det kort, så er det en mørkegrå (ikke helt sort) nuance. Det er et look, der også er standard for Apple.

Sort titanium er ideel til folk, der ønsker, at deres iPhone skal se forretningsklar ud, og folk, der generelt ikke kan lide for meget farve på deres telefoner. På trods af at det er en ganske velkendt nuance, ser den alligevel poleret og premium ud.

Læs også: iPhone 15 vs iPhone 14: De største opgraderinger

About Anders Buhl 973 Articles
Anders Buhl er manden bag Tech Til Alle. Anders har en baggrund i kommunikation og har derudover tidligere arbejdet med Apple-produkter. Han har en stor interesse inden for mange områder af teknologi og har skrevet om tech og forbrugerelektronik i mange år.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.