Du er måske gået glip af denne vigtige AirPods-annoncering under Apples iPhone 15-lancering

airpods pro 2

Med alt det, der foregik under Apples Wonderlust-begivenhed den 12. september, kunne man meget nemt gå glip af nogle ting. Meget af fokus var forståeligt nok på de nye iPhone 15- og iPhone 15 Pro-modeller, men der var meget andre ting. Inklusiv lidt opdaterede øretelefoner.

Nok fik Apple Watch Series 9 og Apple Watch Ultra også deres debut, men EarPods og AirPods Pro 2 fik også lidt omtale. Begge understøtter nu USB-C-opladningsløsningen, der også kom til de nye iPhones, mens sidstnævnte også har en hemmelig funktion, der kun vil være tilgængelig for dem, der køber det kommende Vision Pro-headset.

USB-C så langt øjet rækker

De nye EarPods er ikke så spændende, som du måske ville forvente. De er de samme som dem, der allerede er til salg, bortset fra at de droppede Lightning-stikket i enden af kablet og erstattede det med et nyt USB-C-stik i stedet. Det skal du bruge for at tilslutte dem til en af de nye iPhones, hvis du ikke vil rode rundt med adaptere.

Hvad angår AirPods Pro 2, bliver tingene mere interessante. Apples pressemeddelelse beskriver den nye USB-C-indgang på det trådløse opladningsetuiet, som du ville forvente. Men tingene bliver mere interessante, når du kigger længere ned i pressemeddelelsen og nyheden om, at den nye AirPods Pro vil fungere særligt godt sammen med det kommende Vision Pro-headset.

“AirPods Pro (2. generation) med MagSafe Charging Case (USB-C) vil aktivere Lossless Audio med ultra-lav latenstid for at levere den perfekte ægte trådløse løsning med Apple Vision Pro,” siges det i pressemeddelelsen. “H2-chippen i den nyeste AirPods Pro og Apple Vision Pro, kombineret med en banebrydende trådløs lydprotokol, låser op for kraftfuld 20-bit, 48 kHz Lossless Audio med en massiv reduktion i lydforsinkelse.” Mens nogle uden tvivl vil have noget at sige om, at Apple kalder det tabsfri lyd, er meddelelsen interessant, fordi det lyder som om, at den nye Vision Pro-funktion ikke vil fungere med tidligere AirPods Pro, selvom du har anden generation.

Den opdaterede AirPods Pro kommer til salg til den samme pris på 2.199,00 kr. den 22. september, samme dato som Apples nye iPhones og Apple Watches vil være tilgængelige at købe.

About Anders Buhl 970 Articles
Anders Buhl er manden bag Tech Til Alle. Anders har en baggrund i kommunikation og har derudover tidligere arbejdet med Apple-produkter. Han har en stor interesse inden for mange områder af teknologi og har skrevet om tech og forbrugerelektronik i mange år.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.