Bose annoncerer en ny Ultra hovedtelefon-serie med spatial audio

Bose QuietComfort Ultra Headphones

Efter et par læk her og der har Bose officielt annonceret sin nye Ultra-linje: QuietComfort Ultra-hovedtelefonerne og QuietComfort Ultra-øretelefonerne. Takket være de tidligere lækager ved vi allerede, hvordan hovedtelefonerne og de trådløse øretelefoner ser ud. Men dagens meddelelse giver os konkrete detaljer om, hvad de kommer med, såvel som deres enestående funktion – Immersive Audio.

Bose QuietComfort Ultra Headphones

Ifølge Bose erstatter QuietComfort Ultra Headphones, Noise Cancelling Headphones 700 som virksomhedens flagskib. Ligesom 700 tilbyder disse masser af funktioner som aktiv støjreduktion (ANC), indbyggede mikrofoner, ekko-reduktion og så videre. Samtidig fik Ultra lidt mere, der potentielt kunne gøre den til nogen af de bedste hovedtelefoner på markedet.

Startende med den uden tvivl mest interessante funktion, så har QC Ultra-hovedtelefonerne det, der kaldes Immersive Audio. Denne funktion skaber et multidimensionelt og lagdelt lydbillede hos lytteren. I modsætning til anden spatial audio teknologi kræver Immersive Audio dog ikke specialiseret indhold for at fungere. Boses bud på rumlig lyd fungerer ved at bruge en indbygget fast måleenhed (IMU) og deres egen digitale signalbehandlingssoftware.

Brugere vil kunne vælge mellem to forskellige tilstande, når Immersive Audio er slået til: Still og Motion. Motion bruger hovedsporing til at holde lyden foran dig, mens den stadig er beregnet til, når du sidder ned. Du kan også slå Immersive Audio fra, hvilket du gerne vil gøre, hvis du forsøger at spare på batteriet. Med Immersive Audio og ANC tændt giver hovedtelefonerne 18 timer, 24 timer med Immersive Audio slukket og ANC stadig tændt.

Det er også vigtigt at bemærke, at Bose har yderligere forbedret opkaldskvaliteten. Virksomheden siger, at dens signalbehandling, chipset og avancerede mikrofonteknologi kan opfange din stemme fra 360 graders uønsket lyd i nærheden. Disse mikrofoner hjælper også med at forbedre støjreduktion og CustomTune-kalibrering.

Som vi så fra lækagen, har Bose givet disse bøffer et design, der hjælper med at adskille dem fra virksomhedens andre tilbud. En af måderne, hvorpå QuietComfort Ultra-hovedtelefonerne adskiller sig fra andre modeller, er pandebåndet. I stedet for plastik inkorporerer disse hovedtelefoner metal i pandebåndet.

En anden nøgleændring er lydstyrkekontrollen. I andre modeller valgte Bose fysiske knapper, men Ultras lydstyrkekontrol bruger en kapacitiv berøring placeret nær bunden af bøffen. Der er dog en fysisk multifunktionel knap, der kan bruges til at skifte mellem lyttetilstande, besvare eller afslutte opkald og kontrol af indholdsafspilning. Du kan også forvente at se en LED-indikator, et 2,5 mm-stik og en USB-C-opladningsport.

QuietComfort Ultra Earbuds

På samme måde som hovedtelefonerne er Boses nye øretelefoner i stand til at drage fordel af Immersive Audio. Derudover understøtter øretelefonerne dynamisk mikrofonblanding og adaptive filtre, så stemmer lyder klarere selv i områder fyldt med støj.

QuietComfort Ultra-øretelefonerne drager også fordel af et nyt design. Disse øretelefoner holder sig til premium-temaet og har en stribe sølvmetal, der løber ned langs stilken. Og stabilitetsbåndene er blevet forbedret med en sammenlåsende pasform, så du ved, at de sidder korrekt i dit øre.

Med hensyn til batterilevetid vil disse øretelefoner give dig op til seks timers afspilningstid. Medmindre du har slået Immersive Audio til, er den tid reduceret til fire timer. Til casen har du mulighed for at hente et trådløst opladningscover, der også fungerer med QC Earbuds II.

I en mindre meddelelse oplyser Bose, at QuietComfort 45 Headphones vil blive erstattet af QuietComfort Headphones. Den vil tilbyde high-fidelity-lyd, multipoint Bluetooth 5.1-kapacitet, støjreduktion og op til 24 timers batterilevetid.

Alle tre enheder kan forudbestilles fra i dag.

About Anders Buhl 970 Articles
Anders Buhl er manden bag Tech Til Alle. Anders har en baggrund i kommunikation og har derudover tidligere arbejdet med Apple-produkter. Han har en stor interesse inden for mange områder af teknologi og har skrevet om tech og forbrugerelektronik i mange år.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.