Læk afslører Microsofts nye bærbare computere, der kommer i næste uge

surface-studio-2

Vi er kun en uge væk fra Microsofts kommende Surface-begivenhed, men en masser billeder og information er lige lækket, hvilket giver grobund for en ny Surface Laptop Studio 2, opdateringer til Surface Laptop Go 3 og en helt ny Surface Gå 4.

Ifølge det tyske websted WinFuture blev disse oplysninger hentet fra tredjepartsforhandlere, som allerede har fået officielle data fra Microsoft. Det er en smutter Microsoft helst ville have undgået så tæt på lanceringsdagen.

Startende med Surface Laptop Studio 2 ser tingene ud til at ligne den originale Surface Laptop Studio, som blev lanceret i 2021. Kroppen ser mere eller mindre det samme ud i den nye version med tilføjelsen af en USB-A-indgang og MicroSD slot er de eneste undtagelser.

Lækagen hævder, at den vil have den samme 14,4-tommer skærm som sin forgænger, som vil have et 3:2 billedformat og 120Hz opdateringshastighed. Det betyder, at de ret tykke rammer også forbliver de samme. Den kommer med PixelSense-teknologi, hvilket betyder, at du kan bruge en stylus med den.

WinFuture oplyser, at Surface Laptop Studio 2 vil have 13. generations Intel Raptor Lake H-processorer, specifikt muligheder for Intel Core i7-13700H og i7-13800H. Den får også et Nvidia RTX 4050 eller RTX 4060 grafikkort plus op til 64 GB hukommelse. Hvad angår priser, vil standard modellerne koste omkring $2.399, mens topversionen vil koste omkring $3.949.

Surface Laptop Go opgraderinger

Surface Go-serien skulle også få en række ændringer, ifølge WinFutures lækkede oplysninger. Ligesom Surface Laptop Studio 2 vil Surface Go 3 se meget velkendt ud udefra. På indersiden forventes standard-modellen dog at have en Intel Core i5-1235U-chip sammen med en 256 GB SSD og 8 GB hukommelse, hvoraf de fleste er forbedringer.

Surface Go 4 vil i mellemtiden tilsyneladende blive lanceret ved Microsofts særlige begivenhed den 21. september. Den kommer med en Intel N200-processor, hævder WinFuture. Det er i stedet for et AMD- eller ARM-system-on-a-chip af den type, der var rygtet på forhånd. WinFuture siger, at den blev lækket af en schweizisk distributør, der forærer en Surface Go 4 væk, og dermed kom til at afsløre detaljerne for tidligt.

Med blot et par dage til Microsofts Surface-begivenhed vil Redmond-virksomheden uden tvivl være frustreret over, at information er sluppet ud tidligere end forventet. Uanset hvad, vil vi have alle detaljerne om de nye Surface-enheder – og alt andet Microsoft afslører, såsom opdateringer til Bing Chat og Copilot – fra showet, mens det sker.

About Anders Buhl 971 Articles
Anders Buhl er manden bag Tech Til Alle. Anders har en baggrund i kommunikation og har derudover tidligere arbejdet med Apple-produkter. Han har en stor interesse inden for mange områder af teknologi og har skrevet om tech og forbrugerelektronik i mange år.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.