Coca-Cola er på vej med en ny smartphone

Ideen om en telefon med Coca-Cola mærket på lyder måske ikke som noget, mange mennesker ønsker. Men det forhindrer det ikke i at ske, ifølge en ny rapport.

Der har været rygter om en slags Coca-Cola-samarbejde i et stykke tid, men et nyt læk hævder at bekræfte, at det lanceres – og snart lanceres. I hvert fald hvis du bor i Indien.

Ifølge lækker Mukul Sharma, der skrev på Twitter, at Coca-Cola-telefonen vil lanceres i dette kvartal, hvilket betyder, at vi snart vil se den. Tweetet siger, at sukkervandsfirmaet arbejder med et firma, der er vant til at lave telefoner for at få tingen på markedet, som du måske forestiller dig.

Selvom Sharma ikke siger, hvad det firma er, vil de skarpe blandt jer bemærke, at det ser bekendt ud. Og som 91mobiles antyder, ligner denne ting mistænkeligt meget en Realme 10 4G.

Hvis det virkelig er tilfældet, kan vi forvente, at Coca-Cola-telefonen har en 6,5-tommer FHD+ AMOLED-skærm med en 90Hz opdateringshastighed. En MediaTek Helio G99-chip og 8 GB RAM, selvom der også er understøttelse af yderligere 8 GB virtuel RAM, hvis det er nødvendigt.

Med hensyn til kameraer kan Coke-fans se frem til et 50-megapixel hovedkamera og et 16-megapixel selfie-shooter. Noget usædvanligt for telefoner i disse dage, vil telefonen også have et 3,5 mm hovedtelefonstik som følge af Hi-Res lydunderstøttelsen. Forudsat at dette er Realme 10 4G.

About Anders Buhl 973 Articles
Anders Buhl er manden bag Tech Til Alle. Anders har en baggrund i kommunikation og har derudover tidligere arbejdet med Apple-produkter. Han har en stor interesse inden for mange områder af teknologi og har skrevet om tech og forbrugerelektronik i mange år.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.