iPhone 14 farver: Alle de officielle nuancer

iPhone 14 farver
Kilde: Apple

Er du i tvivl om hvilken iPhone 14-farve du skal gå efter? Så, er du kommet til det rigtige sted! I denne artikel diskuterer vi hver iPhone 14-farve med ét hovedformål: at hjælpe dig med at vælge, hvilken der er den bedste for dig. Som du ved, er det vigtigt at vælge din næste iPhone i en farve, du kan lide, en farve, der passer til dig – vi kigger trods alt på vores telefoner omkring hundrede gange om dagen! Derfor er det et must at se på noget, der inspirerer os.

Hvilke farver kommer iPhone 14-serien i?

iPhone 14 og iPhone 14 Plus kommer i Midnat (sort), Stjerneskær (hvid-agtig/sølv), product RED, samt helt nye blå og lilla farver. På den anden side har Pro-modellerne mørkere, mere pro-lookede farver: Space black, sølv, guld og dyblilla.

Lad os nu dykke ned i detaljerne!

iPhone 14 og iPhone 14 Plus farver

Her er de officielle iPhone 14 og iPhone 14 Plus farver:

  • Lilla
  • Midnat
  • Stjerneskær
  • Blå
  • Product RED

iPhone 14 og iPhone 14 Plus i lilla

Den lilla variant ser ud til at være signaturfarven i år – Apple er kendt for at tilføje en ny farve med hver udgave af deres flagskibstelefoner. Denne lilla er lidt anderledes end den lilla på iPhone 12, men den ser helt sikkert meget spændende og premium ud, præcis som man kunne forvente. Det er en lidt mindre mættet farve end forventet tidligere, og det ser poleret og trendy ud.

iPhone 14 og iPhone 14 Plus i midnat

Vi er ikke overraskede over, at Apple besluttede at inkludere midnat-farven med iPhone 14 og iPhone 14 Plus. Denne nuance kender du måske – sidste års iPhone 13 kom også i denne farve. Midnat er en mørk nuance, der ligner en dyb sort farve. Denne mulighed er ideel til dem af jer, der foretrækker et mere konservativt, sikkert look. Grundlæggende er det en klassiker.

iPhone 14 og iPhone 14 Plus i Stjerneskær

Stjerneskær – en klar hvidt udseende iPhone 14 og iPhone 14 Plus farve. Det er igen en farve, vi kender, da den også var til stede med iPhone 13. Den ser poleret og frisk ud, med en stilfuld sølvramme og et hvidt bagglaspanel, der bare er lidt off i tone. Grundlæggende, hvis du vil have noget sofistikeret og alligevel med et strejf af karakter, er Stjerneskær-muligheden lige noget for dig.

iPhone 14 og iPhone 14 Plus i blå

iPhone 14 og iPhone 14 Plus fås også i en blå variant. iPhones er kommet med en blå nuance mulighed i et stykke tid, og Apple opgiver ikke traditionen. Dette års blå-model er også betydeligt anderledes end sidste år, med en karakter, der er meget mere på linje med Sierra Blue iPhone 13 Pro. Det er en dæmpet blå farve, som ser trendy, stilfuld og poleret ud.

iPhone 14 og iPhone 14 Plus i Product RED

Produkt RED: du er sikkert meget bekendt med denne farve, da den har været tilgængelig for ikke-Pro iPhones i et stykke tid. Apple sprang det heller ikke over i år med iPhone 14 og iPhone 14 Plus. Product RED er også en mulighed, hvis du beslutter dig for at donere, da køb af Product RED-versionen bidrager til at bekæmpe AIDS.

iPhone 14 Pro og iPhone 14 Pro Max farver

Her er de officielle iPhone 14 Pro og iPhone 14 Pro Max farver:

  • Dyblilla
  • Space black
  • Sølv
  • Guld

iPhone 14 Pro og iPhone 14 Pro Max i Dyblilla

I år har Apple besluttet at smide en ny farve ind med iPhone 14 Pro og Pro Max, som man har givet navnet dyblilla. Denne farve er meget anderledes fra, hvad vi er vant til og ser ud til at være en ganske fantastisk mulighed, hvis du vil have en anderledes udseende iPhone 14 Pro eller Pro Max. Den lilla blander sig fint med telefonens ramme og kamerabulen.

iPhone 14 Pro og iPhone 14 Pro Max i Space black

Space black må være Apples alle tiders yndlingsfarve! Denne farve er helt sikkert til stede overalt og hver gang, så du er måske ganske bekendt med den. Den er med en sin meget mørkegrå nuance, perfekt til iPhone som en pro-looking Wall Street forretningsmand. Her er rammen og kamerabulen igen malet i en matchende farve, hvor Apple-logoet er lidt mørkere for at skille sig ud.

iPhone 14 Pro og iPhone 14 Pro Max i sølv

En anden konservativ farvemulighed til iPhone 14 Pro og Pro Max, selvom den er afgjort mere udtryksfuld end sort, er den sølvfarvede. Ja, dette er den gode gamle sølv/hvide farve, vi kender fra de seneste generationer af iPhone. Den er en lys nuance af sølv, der kan se næsten hvid ud under nogle lysforhold. Den sølvfarvede iPhone 14 Pro-bagside suppleres af en sølvramme og et logo.

iPhone 14 Pro og iPhone 14 Pro Max i guld

Hvis du vil have din iPhone 14 Pro eller Pro Max til at komme i, hvad der kunne betragtes som dens mest premium-påklædning, kan du måske lide det faktum, at Guld også er en del af farvepaletten på iPhone 14 Pro og Pro Max. Alt i alt får denne farvemulighed iPhonen til at skille sig ud i et poleret og juvellignende udseende.

Som med alle farverne er rammen og kamerabulen malet i en matchende og sofistikeret guldnuance. Apples opmærksomhed på detaljer sikrer en smuk guldring omkring linserne for et premium udseende.

About Anders Buhl 973 Articles
Anders Buhl er manden bag Tech Til Alle. Anders har en baggrund i kommunikation og har derudover tidligere arbejdet med Apple-produkter. Han har en stor interesse inden for mange områder af teknologi og har skrevet om tech og forbrugerelektronik i mange år.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.