Sådan bruger du Dynamic Island på en iPhone 14 Pro

Dynamic Island

At lære at bruge Dynamic Island på en iPhone 14 Pro eller iPhone 14 Pro Max kan lyde som om, vi lærer dig noget ret grundlæggende, men der er mere i denne funktion, end du måske tror. Opgraderingen til hakket, som er kendt for mange iPhone-brugere, Dynamic Island omfatter to udskæringer til selfie-kameraet og Face ID-sensorer samt et omgivende, interaktivt område, der er i stand til at vise information.

Mange apps begynder at bruge Dynamic Island, og det er hurtigt blevet en af vores yndlingsfunktioner på de nye iPhone 14 Pro-modeller. Det vil bestemt være interessant at se de forskellige måder, Dynamic Island kan implementeres på, efterhånden som et stigende antal udviklere lærer, hvordan man bedst bruger den. Faktisk, med iOS 16.2, der har tilføjet flere funktioner til Dynamic Island, lad os læne os tilbage og gennemgå, hvordan man bruger Dynamic Island på en iPhone 14 Pro.

Sådan bruger du Dynamic Island på en iPhone 14 Pro eller Pro Max

  1. Ofte er de animationer, der vises i Dynamic Island, blot informative, som når du bruger Face ID til at låse din iPhone op. I et tilfælde som dette skal du blot vente på, at animationen er færdig.
Dynamic Island

2. Men der er omstændigheder, hvor du kan interagere med den dynamiske ø. For eksempel kan du afspille en sang i Apple Music eller Spotify, og derefter lukke appen, og du vil se melodien spille i Dynamic Island. Hvis du trykker på den dynamiske ø, kan du genåbne appen.

Dynamic Island

3. Vent. Der er mere. Tryk og hold på Dynamic Island, og du vil muligvis opdage, at den udvider sig. I tilfælde af en musikapp kan du se et sæt kontrolelementer, der giver dig mulighed for at pause, afspille, gøre brug af AirPlay og mere.

Dynamic Island

4. Det er også muligt at have to apps, der bruger Dynamic Island på samme tid. I dette tilfælde vil den dynamiske ø blive delt i to, og du kan enten trykke for at se mere eller trykke for at åbne appen afhængigt af deres funktion.

Dynamic Island

5. Du kan også bruge en funktion kaldet Live Activities, som er fantastisk, hvis du for eksempel vil følge en aktiv sportsscore. Det vil opdatere Dynamic Island i realtid. Live Activities bruges også af et voksende antal parkerings-, fly-, trænings- og opgaveapps.

Dynamic Island

6. Det er også muligt at lukke den dynamiske ø, så den ikke viser nogen information. Bare rør forsigtigt ved kanten af Dynamic Island og stryg indad. Det sorte område vil stadig forblive (det kan du ikke slippe af med), men du kan så forsigtigt stryge tilbage ud mod kanten for at bringe informationen tilbage.

Dynamic Island

Og der var så det. Du ved nu, hvordan du bruger Dynamic Island på din iPhone. Dynamic Island bliver helt sikkert mere nyttig og sjovere, efterhånden som udviklere får styr på det.

About Anders Buhl 970 Articles
Anders Buhl er manden bag Tech Til Alle. Anders har en baggrund i kommunikation og har derudover tidligere arbejdet med Apple-produkter. Han har en stor interesse inden for mange områder af teknologi og har skrevet om tech og forbrugerelektronik i mange år.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.