Lækkede Samsung Galaxy Book3 Pro-specifikationer afslører større skærme

Galaxy Book3

Samsung Unpacked-begivenheden den 1. februar forventes at være scenen for de kommende Galaxy S23-smartphones, men også de nye Galaxy Book3-bærbarer. Vi forventer en kraftfuld Galaxy Book3 Ultra og mindst to Galaxy Book3 Pro notebooks.

Lækkede specifikationer for Pro’en afslørede, at Samsung øger AMOLED-skærmstørrelsen, og vi vil se 14″ og 16″ varianter i stedet for Full HD-skærme med 13,3″ og 15,6″ tommer. Dette vil dog kun påvirke skærmens højde og ikke bredden, og opløsningen bliver nu WQXGA+ med et firkantet forhold på 16:10.

Galaxy Book3 Pro vil have den seneste generation chipsæt fra Intel – Core i5-1340P, selvom vi håber, at der også kommer en i7 Core for dem, der ønsker lidt mere ydeevne fra deres ultratynde notebooks.

Når vi taler om størrelse, nævnte lækeren en vægt på 0,87 kg, hvilket er præcis det samme som forgængeren. De nøjagtige mål er 30,44 x 19,98 x 1,12 cm, hvilket ikke er så langt fra Book2 Pro, hvilket betyder, at den nederste ramme er det, der bliver reduceret på Book3 Pro.

Andre specifikationer inkluderer 8 GB RAM og 512 GB lagerplads, Windows 11 Home og 120Hz opdateringshastighed til skærmene. Samsung vil tilbyde Galaxy Book3 Pro i beige eller grafitfarver.

About Anders Buhl 970 Articles
Anders Buhl er manden bag Tech Til Alle. Anders har en baggrund i kommunikation og har derudover tidligere arbejdet med Apple-produkter. Han har en stor interesse inden for mange områder af teknologi og har skrevet om tech og forbrugerelektronik i mange år.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.