Samsung Unpacked begivenhed klar til 1. februar — tidlige Galaxy S23-forudbestillinger starter nu

Samsung Unpacked 23

Vi ved nu, hvornår Galaxy S23 lanceres. Samsung har netop annonceret en Galaxy Unpacked-begivenhed den 1. februar.

Galaxy Unpacked går i gang kl. 19.00 dansk tid som en livebegivenhed i San Francisco. Samsungs Galaxy S23 serien forventes at debutere bredt der, inklusive Galaxy S23 Ultra med rygtet 200MP kamera.

Begivenhedsdatoen den 1. februar passer ind i de fleste rygter omkring udgivelsesplaner for de nye udgaver af Samsungs flagskibstelefon. Samsung er endda begyndt at tage imod forudbestillinger på de enheder, der kommer på datoen.

Det er ret sikkert, at dette er Galaxy S23-lanceringen. Til at begynde med viser Samsung typisk sine nye flagskibe frem i februar hvert år, hvor den seneste Galaxy S-model er dukket op i februar i fire af de sidste fem telefonlanceringer.

Så er der grafikken, der ledsager Samsungs invitation til deres arrangement den 1. februar. Invitationen inkluderer datoen, starttidspunkt og en note om, at Galaxy Unpacked vil blive livestreamet på Samsung.com. Denne information fremhæves af en trio af spotlights, der vises i faldende rækkefølge – et udseende, der minder meget om det bagerste kamerasystem på de nyeste Galaxy S-modeller.

Galaxy S23: Stort fokus på kameraer

Grafikken er ikke en tilfældighed. Kameraer ser ud til at være en stor del af Galaxy S23-lanceringen, med lækket reklamemateriale, der antyder forbedringer til fotografering i svagt lys. Især Galaxy S23 Ultra har der været rygter om at tilføje et 200MP hovedkamera, et stort spring op fra den 108MP sensor, som den nuværende Galaxy S22 Ultra har. Det lyder til, at vi vil finde ud af, om det rygte er korrekt om et par uger.

Mens Galaxy Unpacked-begivenheden den 1. februar vil være Samsungs første siden Galaxy S20 debuterede i starten af Covid-19, vil du stadig kunne se en livestream af produktlanceringen. Samsung siger, at de vil streame Galaxy Unpacked fra sin hjemmeside, og selskabet har også været kendt for også at sende begivenheds-livestreams på YouTube. En webadresse til det videofeed vises ikke, før vi kommer tættere på begivenhedsdatoen den 1. februar.

Galaxy Unpacked forudbestillingsinformation

Du behøver ikke vente så længe for at få en plads i kø til at forudbestille, hvad end Samsung annoncerer den 1. februar. Virksomheden lader allerede folk forbeholde sig retten til at forudbestille enhver ny enhed, Samsung annoncerer.

Vi ved endnu ikke, hvilken pris Samsung vil sætte på sine uanmeldte telefoner, men de fleste S23-prisrygter tyder på, at standardmodellen, Plus-versionen og Ultra-muligheden vil koste det samme, som Samsung har opkrævet for de seneste modeller. I det scenarie ville standard S23 starte ved 6 699 kr. efterfulgt af 8 299 kr. for Plus og 9 899 kr. for Ultra.

Galaxy Unpacked: Hvad bliver annonceret

Det er uklart, om Samsung kun vil vise Galaxy S23-familien frem ved Unpacked den 1. februar, eller om andre produkter er på vej. Sidste år, ved Unpacked-begivenheden, hvor de annoncerede Galaxy S22, annoncerede de også Samsung Galaxy Tab S8-tablets. Ved en efterfølgende Unpacked i august blev Galaxy Z Fold 4 og Galaxy Z Flip vist sammen med to Galaxy Watch 5-modeller og Galaxy Buds Pro 2 trådløse øretelefoner.

Det er muligt, at flere tablets kan dukke op ved dette års Galaxy Unpacked-begivenhed eller endda Galaxy Book-laptops, men med tre telefoner at vise frem, kunne Samsung lige så nemt vælge at koncentrere sig om sine nye telefoner. Vi har bestemt ikke hørt mange rygter om noget ud over Galaxy S23-udgivelsen op til denne begivenhed.

About Anders Buhl 971 Articles
Anders Buhl er manden bag Tech Til Alle. Anders har en baggrund i kommunikation og har derudover tidligere arbejdet med Apple-produkter. Han har en stor interesse inden for mange områder af teknologi og har skrevet om tech og forbrugerelektronik i mange år.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.