AirPods Max 2 — tidlige rygter og hvad vi gerne vil se

AirPods Max

AirPods Max blev to år gammel i december 2022, så det er rimeligt at spekulere i, om nyheder om en AirPods Max 2 eller anden generation af AirPods Max kunne afsløres til den nyligt annoncerede Apple-begivenhed i marts 2023.

Apple AirPods Max 2 kunne være Apples næste par over-ear, støjreducerende hovedtelefoner. Selvom vi ikke har hørt mange AirPods Max 2-rygter, er der grund nok til at tro, at en opfølgning til den originale Apple AirPods Max er på vej.

Som nogle af de bedste hovedtelefoner på markedet finder AirPods Max den ultimative balance mellem lydkvalitet og stil. Prisen til 4.899,00 kr. er de langt fra de billige hovedtelefoner, men AirPods Max formåede stadig at samle en fanskare og forblive et populært (omend premium) valg hos iPhone-brugere.

Du vil måske også vide, hvordan de er sammenlignet med Apple AirPods Pro 2 eller Apple AirPods 3 øretelefoner, nogle af de bedste trådløse høretelefoner, der også sælges af Apple.

Her er alle de AirPods Max 2-rygter, vi har fundet indtil videre, plus de bedste opgraderinger, vi håber at se i fremtiden hos AirPods Max-hovedtelefoner.

AirPods Max 2 udgivelsesdato og pris

Hvornår kunne AirPods Max 2 debutere? AirPods følger ikke en almindelig udgivelsesplan som iPhone, Apple Watch og mange andre Apple-enheder. Når det er sagt, virker det passende at opdatere hovedtelefonen snart, da det nu er mere end to år efter den første version debuterede. Hvorimod iPhone 14, Apple Watch 8 og endda Apple AirPods Pro 2 alle blev lanceret i september 2022, har vi ikke hørt noget om AirPods Max 2-udgivelsen.

Hvad angår AirPods Max 2-prisrygter, har vi endnu ingen indikation af, om de vil koste 4.899,00 kr. som det originale par. Selv når de bedste AirPods-tilbud kommer, er hovedtelefonen betydeligt dyrere end de bedste AirPods Max-alternativer, som for eksempel Sony WH-1000XM5. Vi tror ikke på et prisfald.

AirPods Max 2 design

De fleste af de AirPods Max 2-rygter, vi hidtil har hørt, tyder på, at nogle designændringer kan komme til hovedtelefonen. I øjeblikket optjener AirPods Max masser af stilpoint takket være slanke aluminiumsørekopper, forlængelige armbånd og et mesh-hovedbånd. De er lidt heftige sammenlignet med Sony WH-1000XM5, men vi kan godt lide, hvor store de føles.

Vi er også fan af farvemulighederne, som omfatter space grey, sølv, himmelblå, grøn og lyserød. Der er et rygte om, at før Apple frigiver anden generation af AirPods Max, vil vi få opdaterede farver til den nuværende generations model. Vi kunne måske se disse rygtede farver komme til AirPods Max 2.

Endelig er der en grund til at mistænke, at AirPods Max 2 kunne få touch-kontroller. En patentansøgning antyder, at Apple arbejder på en måde at behandle bevægelser på en berøringsfølsom overflade. Mange hovedtelefoner og trådløse øretelefoner har intuitive touch-kontroller, så det ville give mening, at de kunne komme på den næste version af AirPods Max.

AirPods Max 2 — hvad vi gerne vil se

Indtil vi lærer mere om AirPods Max 2, har vi lavet en liste over de funktioner, vi håber, AirPods Max 2 vil tilbyde sammenlignet med den originale AirPods Max:

Ny case: Den eksisterende AirPods Max “Smart Case” giver meget lidt beskyttelse til hovedtelefonerne, hvilket efterlader hovedbåndet fuldstændigt udsat og modtageligt for beskadigelse. Og da AirPods Max ikke er vandtætte, efterlader det medfølgende porte i fare, hvis vandflasken lækker eller vådt vejr gennemsyrer din taske. Vi vil gerne have en ny case til AirPods Max 2, men indtil videre er løsningen at købe en bedre AirPods Max case eller cover.

Tænd/sluk-knap: Mens AirPods Max har en lavenergitilstand, når de er sat på pause i flere minutter eller gemt væk i den magnetiske smart case, ville vi ønske, at der var en måde at slukke for AirPods Max helt på. Til AirPods Max 2 vil vi gerne have en rigtig tænd/sluk-knap. Men hvem ved? Måske kan Apple foretage ændringen til den eksisterende AirPods Max med en softwareopdatering.

Flere understøttede lydformater: Med hensyn til lydopløsning og detaljer er AirPods Max’s bedste output Apples nuværende trådløse codec, AAC. Rivaliserende virksomheder som Sony har dog implementeret trådløse transmissionscodecs for højere lydkvalitet, og så er der selvfølgelig den nye aptX Lossless Audio codec, der allerede understøttes af nogle mobile enheder. Hvis AirPods Max nogensinde sigter mod at blive de bedste høretelefoner til lydelskere, skal de i det mindste matche højopløsningslyden fra Sonys LDAC.

Bedre batterilevetid: Der er intet galt med AirPods Max 20-timers batterilevetid – 20 timer er rigeligt til en tur til arbejde, arbejdsdag eller flyvetur. Men Sony WH-1000XM5 holder 30 timer med aktiv støjreduktion aktiveret, hvilket er et mål, som næste AirPods Max generation skal forsøge at nå.

Lavere pris: De nuværende Apple AirPods Max koster 4.899,00 kr., hvilket gør dem til et seriøst par dyre trådløse hovedtelefoner. Nogle gange får tilbud prisen lidt ned, men vi tror, at en startpris et sted i intervallet 3500-4000 kr. ville gøre AirPods Max 2 til et stærkere køb.

Skal du købe AirPods Max nu eller vente på AirPods Max 2?

Hvis du overvejer, om du skal anskaffe dig AirPods Max nu eller vente på AirPods Max 2, anbefaler vi, at du køber AirPods Max, hvis du ser dem på udsalg. Indtil vi hører flere AirPods Max 2-rygter, er der ikke grund nok til at vente. Når det er sagt, hvis du kan vente indtil marts, kommer vi i det mindste til at se en opdatering til de nuværende AirPods Max-farvemuligheder.

Ellers kan du tjekke vores guide til de bedste trådløse gamer høretelefoner eller bedste in-ear høretelefoner, du kan købe lige nu.

About Anders Buhl 970 Articles
Anders Buhl er manden bag Tech Til Alle. Anders har en baggrund i kommunikation og har derudover tidligere arbejdet med Apple-produkter. Han har en stor interesse inden for mange områder af teknologi og har skrevet om tech og forbrugerelektronik i mange år.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.