Bedste trådløse gamer høretelefoner i 2023

Bedste trådløse gamer høretelefoner

De bedste trådløse gamer høretelefoner inkluderer alt fra billigt til dyrt og fra alsidigt til specialiseret. Den ene ting, de alle har til fælles, er, at de er fremragende, uanset om du vil fordybe dig i et singleplayer spil eller dominere i et multiplayer-spil.

Tech Til Alle har gennemgået nogle af de allerbedste trådløse gamer høretelefoner til pc’en, PS5, Xbox Series X og Nintendo Switch, og rangeret de bedste her. Uanset dit budget eller dine foretrukne platforme, bør du finde noget, der vil optimere lydoplevelsen i dine yndlingsspil. Husk, at hvis du ikke er særlig bekymret for trådløs funktionalitet, kan du også tjekke vores liste over de bedste høretelefoner generelt.

Hvad er de bedste trådløse gamer høretelefoner?

Hvis du vil have et af de bedste gamer høretelefoner, er SteelSeries Arctis 7P/7X uden tvivl den bedste all-around anbefaling lige nu. Denne opdatering af den tilsvarende fremragende SteelSeries Arctis 7 er kompatibel med stort set alle systemer på markedet, fra pc til konsoller til mobile enheder, alt sammen via en praktisk USB-C dongle. Lydkvaliteten er god til både spil og musik, og batterilevetiden holder dig gennem mindst tre maraton-sessioner, eller et dusin mindre.

Ellers afhænger de bedste trådløse bedste gamer hovedtelefoner meget af, hvilke systemer du ejer. Logitech G Pro X eller Turtle Beach Elite Atlas Aero er optimeret til pc, hvorimod Razer Kaira Pro eller Xbox Wireless Headset fungerer bedst med Xbox-konsoller. Logitech G733 er utrolig stilfuld, mens SteelSeries Arctis 1 Wireless er en mere overkommelig mulighed. Bare vær opmærksom på, at selvom hvert af disse headset er fremragende på sin egen måde, er der ikke sådan noget som en “perfekt” enhed. Det bedste du kan gøre er at afveje de forskellige fordele og ulemper ved hver model og beslutte, hvilke funktioner der personligt er mest værdifulde for dig og dit setup.

Et nyttigt tip at huske på er, at pc og PS5 bruger den samme trådløse protokol. Xbox-konsoller kræver en anden. Switchen er lidt en anden sag, især i håndholdt tilstand.

De bedste trådløse gamer høretelefoner du kan købe i dag

1. SteelSeries Arctis 7P/7X

SteelSeries Arctis 7P/7X er ikke kun en af de bedste trådløse gamer høretelefoner på markedet i dag. Det er uden tvivl noget af det bedste spiludstyr. Denne alsidige høretelefon bruger en alsidig USB-C-dongle til at levere fejlfri trådløs lyd til PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, PC, Nintendo Switch og Android-mobilenheder. Fordi der ikke er Bluetooth, er der ingen kedelig parringsproces. Du tilslutter bare en dongle (potentielt med en medfølgende USB-A-adapter), og du får trådløs lyd.

Selve lyden er også ret god. Selvom Arctis 7P/7X ikke ligefrem sætter nye standarder inden for lydkvalitet, lyder både spil og musik sprødt og klart, med en god differentiering mellem diskant og bas, såvel som stemmearbejde, lydeffekter og baggrundsmusik. Den har en udtrækkelig mikrofon; den har tydelige volumen- og spil/chat-mix-hjul; den har et elastisk pandebånd, der garanterer en perfekt pasform hver gang. Bare vær opmærksom på, at 7P-modellen ikke fungerer med Xbox-konsoller, selvom den koster det samme som 7X.

 • Fungerer med stort set alle systemer
 • Fantastisk gaming lyd
 • Komfortabel pasform
 • Musikkvaliteten kunne være bedre

2. SteelSeries Arctis 1 Wireless

Hvis du vil have en trådløs gamer høretelefon, der fungerer med samtlige systemer, du ejer, men ikke har lyst til at bruge mere end 800 kr., er SteelSeries Arctis 1 Wireless, hvad du leder efter. Arctis 1 Wireless er en alsidig enhed, der dog mangler den subtile lydkvalitet og det komfortable elastiske pandebånd fra SteelSeries’ mere avancerede modeller. Arctis 1 Wireless høretelefonen var den enhed, der var banebrydende for virksomheden, når det kom til den fremragende USB-C-dongle, hvilket gør den kompatibel med næsten alle moderne spilsystemer, fra PS5 til Android-tablets. (Den virker dog ikke med iOS, og du skal bruge SteelSeries Arctis 1 Wireless til Xbox-varianten, hvis du ejer Microsofts nyeste konsoller.)

Derudover giver Arctis 1 Wireless ubesværet trådløs forbindelse og anstændig lydkvalitet. Du kan spille spil, du kan chatte med venner og familie, du kan endda lytte til musik på farten, takket være ørekopper, der kan foldes fladt. Det er ikke noget fancy, men nogle gange er “godt nok” godt nok.

 • Fremragende trådløs forbindelse
 • Kompatibilitet med næsten alt
 • Anstændig lyd til spil og musik
 • Ingen elastisk bånd
 • Ingen iOS-kompatibilitet

3. Astro A20 Gaming Headset Gen 2

Astro har lavet fremragende lydudstyr i mere end 10 år, og Astro A20 Gaming Headset Gen 2 er endnu en i rækken. Som en af de bedste trådløse gamer høretelefoner tilbyder den seneste model af Astro A20 nem forbindelse med enten en PS5 eller en Xbox Series X, afhængigt af hvilken model du køber. A20 har dog endnu et trick i ærmet i form af en valgfri adapter. Ved at tilslutte en simpel dongle kan du gøre A20 kompatibel med både Sony- og Microsoft-konsoller.

Udover det giver A20 en behagelig pasform og fantastisk lyd. Bare vær opmærksom på, at mens mikrofonen er fleksibel, er den ikke aftagelig, så den er ikke det bedste valg til at høre musik på farten. At skifte frem og tilbage mellem pc-, PlayStation- og Xbox-systemer er heller ikke så problemfrit, som det kunne være.

 • God lyd
 • Komfortable ørekopper
 • Klar mikrofon
 • Fornuftig pris
 • Parring kan være frustrerende
 • Utiltalende design

4. Razer Kaira Pro

Hvis du er villig til at bruge mere end 800 kr., er Razer Kaira Pro sandsynligvis den bedste Xbox Series X/S-høretelefon, du kan få. Ud over en behagelig pasform og god lydkvalitet tilbyder Kaira Pro en ægte sjældenhed blandt trådløse gamer høretelefoner: Bluetooth-forbindelse. Det betyder, at du kan tilslutte Kaira Pro til din Xbox-konsol lige så nemt, som du kan tilslutte den til din pc eller mobilenhed. (Og i modsætning til trådløse USB-C-løsninger fungerer Kaira Pro også med iOS.)

Oven i købet er Kaira Pro en fantastisk enhed, der kombinerer et behersket chassis med et smagfuldt sort-og-grønt farveskema. Parringsprocessen kunne ikke være nemmere, og mikrofonen er god til både ophedede multiplayer-kampe og hverdagssamtaler med venner og familie. Hvad der er endnu mere imponerende er, at Kaira Pro kom ud mere eller mindre sammen med de nyeste Xbox-konsoller, hvilket betyder, at de havde en fantastisk trådløs høretelefon lige fra starten.

Razer Kaira Pro har også fået en PS5-version. Den har de samme kvaliteter som Xbox-versionen, men koster dog lidt mere.

 • Yderst behagelig
 • God lyd
 • Ideel til Xbox-konsoller
 • Kan opstå besvær med Bluetooth
 • Få tilpasningsmuligheder

5. Logitech G Pro X Wireless

Som med anden teknologi, når det kommer til de bedste trådløse gaming høretelefoner, skal du betale en premium pris, hvis du vil have premium ydeevne. Dette er sandt, uanset om det er ældre modeller som Corsair Virtuoso RGB Wireless SE eller disse, Logitech G Pro X Wireless. En pc-optimeret høretelefon, der giver god nok ydeevne til turneringsspil. Selvom ørekopperne kan føles lidt stramme, er det omtrent den eneste større kritik, jeg kan komme op med omkring disse høretelefoner, som giver robuste, nuancerede lydprofiler og en krystalklar mikrofon.

Ørekopperne er lækre; kontrollerne er intuitive; chassiset er holdbart. Ved at bruge Logitech G Hub-softwaren kan du tilpasse dine egne lydprofiler eller bruge en række nyttige forudindstillinger til spil, film og musik. Du kan endda køre dine mikrofonindstillinger gennem et blåt lydfilter, hvilket giver dig upåklagelig lyd på en række forskellige frekvenser. Denne høretelefon er også kompatibel med PS5 og Switch (i docket tilstand), men ikke med mobiltelefoner.

 • Fantastisk lyd
 • God mikrofon
 • Nem trådløs kompatibilitet
 • Sidder tæt
 • Dyr

6. Xbox Wireless Headset

Konsolproducenter har blandet erfaring med at producere gamer høretelefoner. Nogle gange kommer de til overpris og med få funktioner, men andre gange får du noget som Xbox Wireless Headset. Denne høretelefon af høj kvalitet giver problemfri forbindelse til Xbox-konsoller samt en Bluetooth-forbindelse til din computer, smartphone eller streamingenhed. Xbox Wireless Headset giver rene profiler til både spillyd og musik, og den har intuitive kontroller indbygget lige i ørekopperne i stedet for at stole på upræcise urskiver.

Bare vær opmærksom på, at Xbox Wireless Headset er optimeret næsten udelukkende til Xbox-konsoller. Hver gang du starter den op, starter din Xbox også, hvilket gør den ubelejlig til andre applikationer. Desuden kan du ikke justere den, efter du har taget den på. Dog er to slags trådløs forbindelse plus stærk lydkvalitet en god handel, især for mindre end 800 kr.

 • God lydkvalitet
 • Let at parre
 • Komfortabel pasform
 • Begrænset tilpasning

7. Logitech G733

Spil-setups er dyre, og derfor bør spillere forvente, at det ser godt ud. Hvis farvekoordinering er et problem, skal du overveje Logitech G733 som et af de bedste trådløse gamer høretelefoner til disse formål. Dette stilfulde, strømlinede headset kommer i fire forskellige farver: sort, hvid, blå og lilla. Det ligner heller ikke en traditionelt gamer høretelefoner, med sine afrundede rektangulære ørekopper frem for ovale. Der er også nogle programmerbare LED-strips på hver ørekop, for at gøre tilbehøret endnu mere farverigt.

Mens G733 uden tvivl prioriterer stil, er der stadig også substans. Både musik og spil lyder godt, og batteriet holder ret længe — næsten 30 timer, hvis du slukker lyset. Pasformen er dog ikke perfekt, og mikrofonen kommer ikke tæt nok på din mund til at give en nuanceret lydkvalitet. Sørg også for at deaktivere lysene, hvis du bruger briller, ellers vil du se distraherende refleksioner.

 • Smukke farvemuligheder
 • Lang batterilevetid
 • Udmærket lyd
 • Upræcist pasform
 • Mærkeligt designet mikrofon

8. Turtle Beach Elite Atlas Aero

Turtle Beach Elite Atlas Aero har været på markedet i næsten tre år – nærmest et helt liv i gaming verdenen. Høretelefonens succes er dog ikke overraskende taget i betragtning af dens komfortable pasform, omfattende softwaremuligheder og fremragende lydkvalitet. Især hvis du spiller på pc’en, har Elite Atlas Aero noget af det bedste spillyd i sin prisklasse. Du kan også tilslutte den til en PS5 eller en docket switch.

Den eneste reelle ulempe ved Elite Atlas Aero er, at dens betjeningspanel er lidt overfyldte, med en masse urskiver og knapper på relativt lidt plads. Men når du først har lært grænsefladen, kan du se frem til enkel tilslutning, lang batterilevetid og ekstremt generøs polstring til både dine ører og toppen af dit hoved. Der er andre Elite Atlas-varianter, såsom den kablede Elite Atlas Pro, hvis denne ikke passer til dine behov eller prisklasse.

 • Komfortabel pasform
 • Fantastisk spil- og musiklyd
 • Kompatibel med mange systemer
 • Overfyldte betjeningspanel
 • Kunne bruge nogle flere forudindstillinger

9. HyperX Cloud Flight S

Hvis du vil fremtidssikre dit lydudstyr, så overvej HyperX Cloud Flight S. Mens HyperX har en håndfuld gode trådløse gaming-headsets såsom Cloud II Wireless, er Cloud Flight S uden tvivl den mest ambitiøse i flokken. Det er fordi den har Qi-opladning: noget, som vi ikke har set i mange andre gaming-enheder, især dem, du har på. Når du har brugt 30-timers batteri, kan du blot placere den venstre ørekop på en Qi-opladningsplade, og høretelefonen oplades igen uden at skulle lede efter et kabel til den.

Bortset fra det tilbyder Cloud Flight S den komfort og lydkvalitet, du ville forvente af en HyperX-enhed, og koster omkring det samme som de fleste af sine konkurrenter. Mikrofonen er ganske vist ikke fantastisk, men hvis du alligevel foretrækker singleplayer-spil, er det ikke den store ulempe.

 • Komfortabel pasform
 • God lyd til spil og musik
 • Praktiske trådløse funktioner
 • Ustabil mikrofon

Sådan vælger du den bedste trådløse gamer hovedtelefon til dig

Der er to hovedfaktorer at overveje, når du skal vælge den bedste trådløse gamer hovedtelefon til dit setup: systemer og pris. At vide, hvilke systemer du ejer (eller planlægger at købe i den nærmeste fremtid), er naturligvis den vigtigste del af ligningen. Xbox-konsoller har en proprietær trådløs protokol, som ikke spiller godt sammen med pc’er eller PlayStation-systemer. På den anden side bør ethvert headset, der tilbyder en pc-dongle, også fungere på PS5 – og normalt en docket switch.

Prisen er den anden bekymring. Mens gamer hovedtelefoner kan nå 2000 kr., koster de fleste på denne liste mellem 500 og 1500 kr. Hvis du kigger i 500 prisklassen, så forvent nogle kompromiser i bygge- eller lydkvalitet; ved 1000 kr. punktet, forvent en grad af specialisering. Det søde sted for gadgets til alle formål ser ud til at være omkring 800 kr. Selvom det er muligt at bruge mindre end 500 kr., er de fleste trådløse hovedtelefoner i denne prisklasse ikke det værd.

Hvis du tit er på farten og leder efter noget lidt mindre at høre musik med, så tjek vores guide til bedste in-ear høretelefoner.

About Anders Buhl 557 Articles
Anders Buhl er manden bag Tech Til Alle. Anders har en baggrund i kommunikation og har derudover tidligere arbejdet med Apple-produkter. Han har en stor passion for teknologi og har skrevet om det i mange år.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.