Windows stopper med at understøtte Windows 7, Windows 8.1 er også færdig

windows

For mere end ti år siden annoncerede Microsoft Windows 7, og det har været en af de mest populære versioner af operativsystemet nogensinde. Faktisk sprang mange over Windows 8 og 8.1 og flyttede direkte til Windows 10. De, der blev tilbage, bør vide, at nu stopper understøttelsen til Windows 7 og Windows 8.1.

Tilbage i januar 2020 stoppede Windows 7 med at modtage funktionsopdateringer, og Microsoft tilbød udvidet 3-årig sikkerhedssupport mod et ekstra gebyr. Dette var afgørende for mange virksomheder, der ikke kunne lave en nem overgang til det nyere OS. Men i dag trækker Microsoft stikket til sikkerhedsopdateringerne og lader brugerne stå med valget mellem at opgradere eller fortsætte med at bruge Windows 7 med muligvis kompromitteret sikkerhed.

Ifølge tredjepartsdata driver Windows 7 omkring 10% af pc’er verden over, mens Windows 8.1 er på langt færre computere. Måske er det derfor, Microsoft afslutter Windows 8.1-understøttelsen helt og vil ikke udvide sikkerhedsunderstøttelsen, som de gjorde med Windows 7.

About Anders Buhl 970 Articles
Anders Buhl er manden bag Tech Til Alle. Anders har en baggrund i kommunikation og har derudover tidligere arbejdet med Apple-produkter. Han har en stor interesse inden for mange områder af teknologi og har skrevet om tech og forbrugerelektronik i mange år.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.