Det er officielt: ASUS ROG Phone 8 kommer snart

ASUS ROG Phone 8

ASUS har allerede bekræftet, at deres næste generation af ROG-telefoner vil bruge Snapdragon 8 Gen 3-chipsættet. Nu er virksomheden begyndt at tease ankomsten af disse nye telefoner.

ASUS postede et teaser-billede på X, der bekræfter, at ROG Phone 8 snart kommer og giver os et glimt af bagsiden af telefonen. Billedet, der ses øverst på siden, viser en betydelig kameraøgning, der rummer tre kameraer og en blitz.

“Beyond gaming,” lød det medfølgende tweet, der tyder på, at de nye telefoner ville være fokuseret på mere end blot ydeevne og spil.

Der er ingen ord om en nøjagtig lanceringsdato, men virksomhedens beslutning om at begynde at tease ROG Phone 8 antyder nu, at en CES 2024-lancering er muligt.

Denne teaser kommer efter, at ROG Phone 8-serien dukkede op i en certificeringsdatabase, der specifikt navngav ROG Phone 8 og ROG Phone 8 Pro.

About Anders Buhl 970 Articles
Anders Buhl er manden bag Tech Til Alle. Anders har en baggrund i kommunikation og har derudover tidligere arbejdet med Apple-produkter. Han har en stor interesse inden for mange områder af teknologi og har skrevet om tech og forbrugerelektronik i mange år.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.